AKTUELNO

Otvorila dušu!

Tema današnje emisije je životni ciljevi. Prva je reč dobila Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ja sam ostvarila mnoge životne ciljeve, mnogo sam srećna, stariji sin je završio fakultet, mlađi je poslednja godina. Što se tiče posla imam neki objekat koji planiram da tu otvorim akademiju, poslujem sa Austrijom. Želim da odem u Ameriku da odmroim, ali moram da provedem vreme sa decom. Neka bude gde me život nanese - rekla je Milena.

Šta si želela da ostvariš u Eliti i da li si uspela u tome? - glasilo je pitanje.

-Imala sam strah, imam jednog prijatelja koji mi kaže kako ću da komentarišem druge teme kad se završi moja, zna čovek da se ne bavim tuđim životima. Nisam loša za prvi put, postigla sam svoj cilj da dam svoju stranu priče o prijatelju koji me izdao, a branila sam ga kao sestru - rekla je Milena.

Ko te je indirektno sprečio da uđete u Elitu? - glasilo je pitanje.

-Zna se moja bivša drugarica, izvršila je pritisak na mene, pretili su mi do dana pre ulaska u Elitu. Kada sve sagledam ja mislim da sam ovde dobro prošla. Ovde su me mnogi optuživali da sam folirant i prevarant - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je reč dobila Aneli Ahmić koja je progovorila o životnim ciljevima.

-Moj najveći cilj je što sam postala majka jedne predivne devojčice koju ću uskoro da izljubim. Dobila sam najbolju i najlepšu ćerkicu. Cilj mi je i bio da imam devojčicu, sve sam u životu prošla, sada sam ostvarena u svakom mogućem segmentu. Imam cilj da pokrenem biznis, želim u Dubrovniku da otvorim svoj restoran, sigurno ću otvoriti u Sarajevu burekdžinicu, moguće da ću sve otvoriti. Ja sam žena koja voli da radi - rekla je Aneli.

Šta si želela da ostvariš u Eliti i da li si uspela u tome? - glasilo je pitanje.

-Kada sam ulazila u Eliti, obećala sam i sebi i majki da neću ulaziti u vezu, da ću biti ono što sam zapravo ja. To nisam ostvarila, ušla sam u vezu i bila sam jako depresivna. Nisam bila humoristična i zabavna i zo mi je jako žao. Janjuš me ovde baš poremetio, nije bio odnos kakav sam želela, - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P