AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

- Kako si se osećao sinoć kada te je Miona odgurnula kada si krenuo da je poljubiš i kako to da sada hoćeš da se sa njom žvalaviš - glasilo je pitanje.

- Nije mi jasan taj postupak, to me je baš iznerviralo, sada su kokice. Sve je okej, sve kul, poljubimo se i odjednom su sada kokice u pitanju. Posle je rekla: "Ne mogu punih usta", jeli smo 15 minuta pre toga, izašli smo na cigaru. Tako da, nije mi jasno jer kada legnemo u krevet, tu je i Žana, totalno opušteno je sve - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta se dešava, je l' su to neki unutrašnji kompleksi

- Ma ne, ja znam, to je u krevetu sasvim prirodno i normalno. Meni bi bilo jasnije da je i sa strane sve isto tako, ne znam šta je izgovor - rekao je Aleksić.

- Ja sam od starta ista što se tih stvari nekih tiče, ne volim javno francuski poljubac i kad legnemo, sa strane. To je reakcija i svađa bukvalno dinar i po - rekla je Miona.

- Ovo su izgovori - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Gledali smo Stanislavov se*s, ne najbolje da nisi se tako ljubila i imala takav se*s sa Stanislavom. Samo se praviš fina, ali gledaćemo te - dobacio je Ivan.

Reč je dobila i Žana Omnia.

- Ja sa Ša pričam uvek, Milane šta da komentarišem kako hoće da joj vadi jezikom kokice iz zuba?! Imali su svađu, on voli da se ljubi i mazi, Miona je izričita po tom pitanju, neće devojka - rekla je Žana.

- Je l' ti se gadi on - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ali da on nije imao takvu reakciju, ne bi se pričalo ovako o ovome - rekla je Miona.

- Ovo su svađe koje traju mesecima. Miona stvarno ne pokazuje tu pristrasnost prema Ša - rekla je Omnia.

Marko Đedović je dobio reč.

- Mene blam da pričam o tome, Ša je skoro pola veka spr**o u du*e, a dobija prvo pitanje o ljubljenju ili neljubljenju s jezikom. Ne ljube se, to je istina, ja sam video da su se prvi put za stolom poljubili kada si ti Milane pričao o situaciji u hotelu - rekao je Marko.

- Sve je Stanislav isto radio i širio gaćice i čarape, meni pomagao kada dođem sa svirke - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja to nisam radio kada sam živeo sam, dolazila mi je mama, ovo nije istina, ovo su gluposti - rekao je Krofak.

- Miona se ljubi kada on ovde crveni, ona ga poljubi, a kada se on naloži kao mlad majmun i onda Miona udari ručnu i kaže da je jela kokice - rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić