AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Miona Jovanović odgovorila je na pitanja gledala o njenom blagom stavu prema Stanislavu prema hotelu, te se dotakla teme oko emocija koje je imala prema njemu dok je uplovljavala u vezu sa Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Mionu: Da li si devojko svesna da i dalje voliš Stanislava, na licu ti je pisalo da ga i dalje voliš i da ne znaš i sama da ga voliš?

-On je meni više puta ponavljao kako se blamiram i kako prelazim preko situacija raznih, odlično zna da ja mogu da tolerišem i da prelazim, kad nekog zavolim ne mogu tek tako da raskinem.

-Rekla si da si 5 puta raskidala i nisi uspela ni jednom -rekao je Milan.

-Ja to rekla, ne znam Milane više. Ne ja volim Nenada a ne Stanislava, ne znam kako to da ubedim ljude. Ja sam zaista sa njim pričala najnormalnije i smireno bez emocija, nisam imala nikakav osećaj nego sam samo htela da razjasnim neku situaciju ovde -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ti si mu rekla što mi nisi prišao na početku, takođe si rekla da znaš da se dvoje upoznaju da nisi bila zaljubljena u Ša i da bi te za novu godinu verio -rekao je Milan.

-Ja sam rekla da bih čekala prvi i da bih presekla ali da nisam bila sigurna, on se meni samo sviđuckao, ne mogu da poredim tad emociju sa dečkom sa kojim sam bila i novi odnos. Nenad mi se jeste svideo ali nije bila veća emocija prema njemu na početku -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja