AKTUELNO

Haos!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video snimak na kom su imali priliku da vide svađu Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koju možete pogledati OVDE!

Voditeljka je dala reč Maji.

- Ne podnosi cigarete i alkoholol - rekla je Maja.

- Nju (Miona) nudi vinom, a tebi kaže da smrdiš na alkohol - dobacio je Bebica.

- Olešila se, bila letva pijana i smrdljala na alkohol - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ova ne daje odgovore konkretno kada joj puste klipove sa bivšim dečkom, seljančuro jedna i profu**ačo provincijska. Bela kao krpa. Samo da Stanislav hoće, ja sam rekla da mi je on čudan - rekla je Maja.

- Na šanku ti je granica, šank je tvoja granica. Nju niko ne ponižava, ona se sama ponižava... - rekla je Jovanovićeva.

- Suština je da je on grlio, ljubio i mazio dok su bili u vezi, a sada je tera u pi**u materinu, čovek joj je rekao da smrdi i to je činjenica - rekao je Mića.

- Maja se ponižava ovde danima, a evidentno je da je Stanislav promenio mišljenje otkako se vratio iz hotela - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stanislav je realan čovek, vidi šta Maja radi, on je muškarac koji ne vređa žene, priča sa njima na džentlmenski način. Tako da, Stanislav nije u fazonu da uvredi ženu, on gleda i da Maju ne povredi u bilo kom momentu. Ima potpuno drugo mišljenje o Maji, tada kada joj je rekao da smrdi, jer ga je iznervirala jer ga je smarala. Maja leči svoje komplekse omalovažavanjem mene i Mione - rekla je Aneli.

- Ona ne može da se opere nikada, sada igra na kartu žrtve... - rekla je Maja.

- Do skoro su bile, nacija je bila oduševljena što su bile baš bliske i kada te neko uvredi na najgori način, pogotovo kada niste u odnosu, ta osoba ne postoji od tog trenutka - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Maja pu*i ku**c Stanislavu Krofaku u veceu, godinama to radiš Makice, ćuti tamo - rekao je Mića.

- Ma*š tamo Pantelija - rekla je Maja.

- Dečko joj kaže da joj smrdi iz usta, a istu takvu je ljubio pre 20 dana. Pomiri se sudbinom. Maja tera kontru svom ocu, jer ne može da prihvati poraz. Uložila je ogromne pare na izgled, a ni takvu je niko neće, jer nije sve do izgleda, njoj nešto fali - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić