AKTUELNO

Ore se Šimanovci!

Ivan Marinković progovorio je o aferi Jelene Marinković i Uroša Rajačića, u koju je počeo da veruje posle Jeleninog izlaganja, ali potom je pokušao ipak da je izvuče , ali bezuspešno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane čemu ovo nadmetanje sa Jelenom? - upitao je Darko.

-Ispada kupovina vremena, ona jeste amater, misli da može da se snađe u ovim situacijama - rekao je Ivan.

-Rekao si da se ona ovde o alkoholu raspričala, a sada ništa ne priča - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

-Razočaran sam u Stefani, ne mislim da je Đedović smestio, nečija je ideja da se ova priča napravi. Jasno mi je šta je Matora tu radila, jasna mi je Bojana, ljut sam na Stefani koja je popila ovu priču. Jelena nema roze neseser, ne znam kako je mogla iz roze nesesera da pošalje porukicu. Nisam čuo da se žalila na mene, za sve ovo što se sada priča želim da vidim video zapis. Jelenu odlično poznajem. Znam da je ovo nameštena priča. Ona mi jeste sada bila čudna na odgovorima sada koje ti je davala, ali kada budem video da se Jelena pipka sa Urošem, prvo ću tebe da zovem. Treći snimak želim da vidim da se poverava Stefani. Mene je ona iznervirala jer je bila ovako sluđena, zbog ovog sada ponašanja mi je čudna - rekao je Ivan.

-Jelena je malopre rekla da Stefani priča istinu uvek, time je sve rekla. Janjuš sve zna, ja Janjuša odlično poznajem - rekao je Đedović.

-Jelena je meni rekla pre mesec dana da joj je Uroš Rajačić rekao da su Uroš i Janjuš šetajući slučajno na ekranu u govornici videli klip koji se vrti na kome se ljube Teodora i Uroš. Ja sam tu ćutao - rekao je Ivan.

-Kako si ti glup je*ote. Pa htela je da skrene pažnju sa sebe na Teodoru - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

-Meni kad pustite snimak gde bar flertuju, videćemo. Ja ne znam da su u zatvoru pevali, čuo sam da se smeju, večeras sam čuo da su spavali na jednom dušeku - rekao je Ivan.

-Ja sam već bila par sati u zatvoru, Uroš je došao i pitao kako ćemo da spavamo

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P