AKTUELNO

Ni gram osećaja za sopstvene roditelje!

U toku je emisija 'Gledanje uspomena', voditelj Milan Milošević tu je ovog dana da porazgovara sa učesnicima o njihovim lepim, ali i onim manje lepim uspomena koje su proživeli u Eliti. Anđela Šparavalo je učesnica čije su uspomene prikazane prve. Ona je na samom startu pustila suze kada je pogledala fotografije sa svojom porodicom, ali je vrlo brzo vratila osmeh na lice kada je ugledala svoj odnos i pregršt poljubaca sa Bojanom Pavlović.

Video prilog možete pogledati OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ne znam šta da kažem, najviše me brat rastužio. Nedostaje mi puno, ne znam šta da kažem. Znam da mu je bila matura, meni jr bilo krivo što ga nisam videla - rekla je Anđela.

Sada kada si pogledala uspomene sa porodicom da li si razmuislila sa pasošom koji te čeka u Šimanovicma? - uptiao je Milan.

-Nema šta, ja sam rekla da ja idem sa Bojanom. Ja ću moje roditelje pozvati telefonom i probaću da rešim - rekla je Anđela.

Da li se kaješ sada? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ne, što bih se kajala. Ja sam srcem išla, kao i uvek i ja sam ovu devojku zavolela - rekla je Anđela.

Da li misliš da će ti teže biti objasniti tvoj odnos sa Bojanom ili će ti biti teže da objasniš sve što si iznosila za porodicu? - upitao je Milan.

-Ne znam kako će oni meni da objasne da su me se odrekli. Ako mi oni kažu da nemam empatiju za porodicu, gde je njima empatija za mene. Pretili su mi da će me se odreći - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana kako ti se čine Anđeline uspomene? - upitao je Milan.

-Pa okej, dosta toga nema na uspomenama, sada kada pogledam ovako izgleda užasno naš odnos. Njeno ponašanje je katastrofa, dosta smo toga prošle. Neki degenerici su ovde skakali, a odnosi su im gori nego sa porodicama - rekla je Bojana.

Gde ćete ti i ona posle rijalitija? - upitao je Milan.

-Ja nikada nisam htela nju da odvojim od porodice, ja sam čak i za to da se oni pomire. Ja i smatram da će se oni pomiriti čim ona izađe i da je čekaju. Ja sam njima samo skinula masku. Anđela je ovde pokazala jako loše stvari, to što je išla srcem i bila malo tamo, malo vamo, unakazila je naš odnos. Ja sam ta koja je uvek stopirala da ne iznosi loše stvari - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se plašiš susreta sa njenim roditeljima? - upitao je Milan.

-Nemam šta ja da se plašim, ja sa njima nemam ništa jer nisam ja krivac za njihov loš odnos - rekla je Bojana.

-Ja želim brata da vidim, ali roditelje posle onog pisma i posle svega ne znam - rekla je Anđela.

-Ja sam shvatila to pismo kao poslednji trzaj i pokušaj da je vrate sebi, ali sada kad bi gledali šta bi bilo kako bi bilo ja ne znam. Ja skoro nisam videla takav odnos sa porodicom. Ja ako se sa njima budem suočavala to će biti na sudu, za sve ono što su pokušali da degradiraju moje ime i prezime, za sve laži - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

-Na snimcima vidimo kakva je bila sa mnom, a kakva sa Bojanom. Sređivala se, bila lepa,mršavija, ali dobro. Ona je odabrala nju umesto porodice - rekao je Luka.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P