AKTUELNO

Srećan kraj!

U toku je emisija 'Gledanje uspomena', voditelj Milan Milošević tu je ovog dana da porazgovara sa učesnicima o njihovim lepim, ali i onim manje lepim uspomena koje su proživeli u ElitiMilica Veličković imala je priliku da pogleda svoje uspomene, te se prisetila svojih prijatelja, izlazaka, ali i svog odnosa sa Borislavom Terzićem Terzom. Milica je otkrila da joj je drago što joj se rodio majčinski instikt, ali je i srećna što će se beba roditi iz velike ljubavi sa Terzom.

-Iskreno top su mi moje uspomene sa početka, drago mi je da sam videla moje ljude. Što se tiče Terze moj i njegov odnos je bio užasan, odvratne stvari mi je radio, ali baš mi je drago da sam videla ovaj snimak kada sam saznala da sam turza. Bili smo odvratni, ali sam bila i zaljubljena. Smatram da se nisam izblamirala, ne bih nikad slagala za trudnoću, ali sam htela - rekla je Milica.

Jel se kaješ zbog nečega iz video klipa? - upitao je Milan.

-Ne kajem se, imali smo loše trenutke, ali evo sada smo dokazali da smo super - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

-Meni su lepe uspomene, zaboravio sam šta smo radili na početku. Ja izlazim kao pobednik, izlazim sa mojom voljenom osobom i svojom ženom - rekao je Terza.

Kakav vam je osećaj da li je muško ili žensko? - upitao je Milan.

-Pa svi pričaju da je muško tako da i ja, ali šta god bude nek je živo i zdravo - rekao je Terza.

Kako će gradski život bez tebe? - upitao je Milan.

-Pa iskreno nisam osetila nikakav vajb kad sam videla ove snimke, nekako mi se rodio majčinski instikt i to mi je baš drago - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

-Vidim da im je odnos loš na početku, ali drago mi je da se desio ovakav kraj. U životu je sve moguće - rekla je Ivana.

-Ja sam videla odmah na početku da se Milica zaljubila, a Terza dok je pravio sra*a znala sam da će zažaliti. Drago mi je što je Milica neke stvari prošla, ali sada mislim da će oni sigurno opstati. Mnogo mi je drago stvarno, mislim da će biti učesnici Elite 8 i da ćemo videti taj porođaj uživo. Ja sam slutila na muško - rekla je Kačavenda.

-Uvek su mi delovali kao par, nikad nisam mislio da će moći da se sklone jedno od drugog. Šta god da su radili oboje, vidimo da su se umirili. Milica je volela da cirka i da pravi haos, ali ova promena u Milici od akd je zatrudnela mi se sviđa, drago mi je što ovako funkcioniše - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P