AKTUELNO

Bračni par Marinković se ne zaustavlja, isplivala prljav veš!

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Bela kuća je grmela zbog žestoke svađe Ivana Marinkovića i Jelene Marinković, zbog njene afere sa Urošem Rajačićem. U jednom trenutku umešala se i Stefani Grujić, koju je napala Jelena jer je iznela detalje o novcu za vantelesnu oplodnju.

- Jelena, ti si pričala - rekla je Stefani.

- Ti si lažov - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije, ispala je ispravna i izvinio sam se - poručio je Ivan.

- Ona kad je prenosila informacije Urošu shvatila sam da je prenosila pogrešno meni i njemu - dodala je Jelena.

- Ti si se toliko zaljubila... Šta sam ja doživeo. Tvoji baba i deda mene vole, govorili su ti šta si mi radila i zbog toga ne mogu očima da te gledaju, da li misliš da će da te podrže? - rekao je Marinković.

- Ti nisi normalan. On će sad da izmišlja, bili su ljuti tad dok sam radila - odgovorila mu je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kaže da ju je majka upozoravala na tebe - dodao je Milan Milošević.

- Da, nikad nije prihvatila. I njega je ćerka upozoravala... On je izmislio, gledala sam te porukem plakao je celu noć i odlično se sećam šta je dete pisalo. Baš je jadno što koristiš to da ispadneš mučenik. Ako je tako bilo trebao si odmah da kažeš - govorila je Jelena.

- Ženu od početka boli k*rac, a udala se prošle godine. On ne može do kraja da završi nijednu rečenicu. Ona je muža javno prevarila na televiziji, ovo se nikad ne bi saznalo da Jovana nije meni rekla. Odeš u zatvor da se trpaš po dušecima, zbog njega si ušla ovde - pričala je Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.