AKTUELNO

Nije joj lako!

Voditeljka Ana Radulović u studiju je ugostila Lejdi Di koja je zauzela 28. mesto u Eliti. Ona je prolila reku suza jer se ponovo oseća slobodnom, a onda otkrila šta je na nju ostavilo najveći utisak.

Profil Lejdi Di možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi zašto plačeš? - upitala je Ana.

-Posle deset meseci sam napolju, tresem se. Ovaj trenutak nema cenu, jedva čekam da stignem kući. U šoku sam iskreno, tamo nisam previše pokazivala emocije, ali sada ne mogu da se zaustavim sa plakanjem. Mnogo sam krila svoje emocije, u početku sam pokazivala, ali sada kad mi niko neće reći e plakala si, sad mi je lakše - rekla je Lejdi.

Mnogima će biti drago da te vide, trebaš da pokažeš svoje emocije - rekla je Ana.

-Osećanja su mi pomešana, preponosna sam na sebe - rekla je Lejdi.

Ti si od samog starta bila uključena u sve - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

-Najveći utisak na mene su ostavile Matora i Anita. Svaku Matorinu suzu sam brisala, bilo joj je teško, pa me stezala za ruku. To mi je ostavilo najveći utisak - rekla je Lejdi.

Znaš da su jutros potpisale razvod braka, šta misliš o tome? - upitala je Ana.

-Mislim da Anita nije volela dovoljnu, dok je Matora nju mnogo. Teško je Matora podnela sve ovo za razliku od Anite - rekla je Lejdi.

Da li misliš da će doći do razvoda između Jelene i Ivana? - upitala je Ana.

-Nisam osoba koja sudi, ostala je sama tamo. Ni ona ne zna šta je snašlo, ali mislim da kako Ivan deluje da će definitnvo doći do razvoda. Ona ni nije toliko svesna šta je uradila. Oni su predstavljali svoj brak onakvim kakav nije, a rekla mi je da Ivana ne voli kao pre - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P