AKTUELNO

Vratila joj!

Voditeljka Ana Radulović u večerašnjem izdanju emisije "Finalna izbacivanja" ugostila je u studiju Lazara Čolića Zolu, Slađu Lazić Bošković, kao i Jovanu Cvijanović, koja je otkrila kako se oseća nakon izdaje koju joj je priredila Jelena Marinković time što joj je dva meseca iza leđa radila sa upravo njenim dečkom.

Foto: TV Pink Printscreen

-Što se njihovog braka tiče, ona se meni poveravala. Rekla mi je da nije to to kako se predstavljaju. Oni su spavali kao da nisu zajedno, pokrivaju se sa dva ćebeta - rekla je Slađa.

-Ma ja za nju nemam komentar, nemoralna je poptuno - rekao je Zola.

-Ja mislim da je Uroš ispao Ivanov spasitelj. Vrlo je evidentno da su imali loš brak, a neko ko je sposoban da uradi ovakve stvari na televiziji javno mi je blam. Ivan se oslobodio one provincijske profu*njače. Nikada nisam verovala da imaju idiličan brak. On nije čovek koji se bavi decom i porodicom - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana kako gledaš na prijateljstvo tebe i Jelene? - upitala je Ana.

-Jezivo iskreno, po meni je to profil najgore žene. Verovala sam joj maksimalno, mogla sam ruku da dam da ona to ne bi uradila. Uroš kao Uroš, šutnuće je kao krpu, njega samo loži što je ovo zabranjeno voće - rekla je Jovana.

Da li si videla neki vid pokajanja? - upitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P