AKTUELNO

Lom!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Milan Milošević ugostio je finaliste Elite 7 Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović. Velibor iz Vranja posavetovao je Ša da smiri žicvce, kako ne bi oboleo od stresa. Miona provocira Aleksića nikad žustrije.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Nenade, ti si jako dobar ali izgledaš večeras jako loše, pretvorio si se u senku, nemoj da se šališ, dobićeš rak na kraju. Miona je tebe izazivala i unutra, tako da moraš biti pametan i paziti na svoju glavu i zdravlje.

Tebi je bitnije da gledaš ko te prati na instagramu a ne naš život, ovo sve ti radiš, opet ti dozvoljavaš svakakve uvrede, čim se šlihtaš Mići i tim ljudima drugim umesto da braniš našu ljubav -rekao je Ša.

Nenade, ja ti kažem da ćeš ispasti ponovo budala, kao i mnogo puta pre toga -rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ja ne mogu više da ispadnem budala, nema ko me nije zaje*ao u životu, ko treba da vidi da ti prema meni nisi super. Ako su nam roditelji ne znači da su uvek u pravu, oni su ispali neispravni prema meni i ja bi se isto ponašao da su moji takvi. Kad dođeš u emisiju pokaži da me podržavaš, dozvoljavaš da mi pričaju da sam psihopata i bolesnik -rekao je Ša.

Ne znam zašto ne možeš da istrpiš kritike, narod to misli o tebi, ako si idržao 10 meseci, možeš i sad ovo. Mene niko ne drži u kavezu i ja bih otišla da ne želim da budem sa tobom -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja