AKTUELNO

Kuma progovorila o rijaliti prijateljstvu!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka u studiju je Ana Radulović. Njeni večerašnji gosti su Milena Kačavenda i Uroš Stanić.

Uključila se prva gledateljka, Jovana iz Batajnice.

- Milena je za nas kraljica rijalitija - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi me zovu kuma, toliko i sam se navikla, da mi je to baš prelepo - rekla je Kačavenda.

- Milena mi je bila favorit, smatram da Anita nije zaslužila pobedu. Pre bih rekla da je zaslužila Aneli, više je nosila taj teret. Milena, da li planiraš da uđeš u Elitu 8 i da mi kažeš da li si dobra i dalje sa Đedovićem - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne vidim se u ovoj vrsti projekta, mislim da sam u sedmici ispunila misiju i rekla svoju istinu. Jako sam srećna zbog toga, ali mislim da mi mesto nije tamo. Đedović je jedini čovek s kojim sam ja ostala u kontaktu, naš odnos se nije promenio. Beskrajno sam mu zahvalna, mnogo mi je olakšao ućešće tamo - odgovorila je Milena.

- Uroše, bio si mi super na početku, ali ne vidim razlog za udaranje ispod pojasa i kad treba i kad ne treba - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam ja udarao, nego oni mene. Ponosan sam što nikom nisam vređao porodicu, ali imao sam dosta grešaka i ispraviću neke stvari - odgovorio je Uroš.

- Ša je vređao moju mamu, mnogo suza je prolila zbog njega. Svoju pravdu i istinu ću potražiti na sudu - rekao je Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Najavio sam tužbe, ne bojim se nikog, ni ove mafijačice - nastavio je on.

- Primio se kao saučešće, samo baljezgaš. Ovo je samo poltron i šišmiš. Pazi šta govoriš, tužiću te. Pričao je sve najgore o Aneli, ja sam stala uz nju kao žena - kazala je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Iva Stanković