AKTUELNO

ŠOK!

U toku je emisija 'Narod pita' voditeljka Ivana Šopić ove noći ugostila je Ivana Marinkovića Uroša Rajačića. Gledateljka je otkrila da je Ivanov i Jelenin pas Beka predosetila da je Uroš pretnja po njihov brak, te ga je grizla za nogu i grizla za jaknu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih samo Uroša podsetila šta je Filip Car uradio kada je ušao u vezu sa udatom ženom. Ustao je pred svima i rekao ja sam zaljubljen u ovu ženu. Ja smatram da on nije zreo za Jelenu, on se već dva puta zaljubio u Eliti - rekla je gledateljka.

-Ja sam čuo drugu priču, ja sam rekao da sam zaljubljen u nju, ali to što vi pričate to aposlutno priča Mića. Ja nisam mogao da stanem iza nje 3 dana pred kraj. Ja se nikada ne bih mešao u njihove bračne rasprave, ja nisam bio zaljubljen nego mi se dopala - rekao je Uroš.

Ne morate biti zaljubljeni da bi stali u zaštitu - rekla je gledateljka.

-Zaštita od koga? Od Ivana? Ona je njega provocirala, kada je prestala i sklonila se, on je prestao da joj odgovara - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam Jelena ja nikad ne bih bila sa vama, muškarac koji ne stane iza žene ne može biti pravi muškarac. Uroše njihov pas Beka je tebi jela nogu i pocepala ti jaknu, to je jasno dalo do znanja da si ti pretnja za njihov brak, pas sve oseti - rekla je gledatejka.

-Mene je blam da sedim ovo i slušam - rekao je Ivan.

Ivane ti si jedan vrlo pametan čovek, imam pohvale za tebe, ali jedna jedina primedba sa moje strane je iznošenje prljavog veša - rekla je gledateljka.

-Nekad i sami imate bolji odgovor nego što mogu da vam dam - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P