AKTUELNO

Saška je najbolje razume.

Filip Đukić je nakon ulaska njegove, tada već bivše devojke Marije Ane Smiljanić doživeo psihički pad, zbog toga što nije očekivao da će se ona usuditi na to.

Oni su imali niz svađa i konflikata, nakon čega su se ponovo nalazili u istom krevetu zagrljeni, a čak su i razmenjivali nežnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su mnogi zbog toga okarakterisali njihovu vezu kao nešto što je fejk, ona je bila bespomoćna da u rijalitiju dokaže da to sve nije tako, jer sve ono što se dešava među njima, ustvari je posledica njihovih problema koje su imali pre nego što je on zvanično postao učesnik Zadruge.

Kako je niko nije shvatio, ona je odlučila da porazgovara sa Saškom Karan, jer ona poznaje Filipa i zna da bi je savetovala onako kako ona najbolje zna, a čak joj je i priznala kad su se prvi put poljubili.

Ja se nadam da će nam napolju biti sve drugačije, mene je bar prošlo, ne znam za njega - rekla je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

U suštini Filip je dobar dečko, to sam govorila uvek, on se dosta promenio. On i ja smo uvek bili okej, baš smo se i zezali... - rekla je Saška.
Ja njega razumem, on nije razumeo da ću ja da uđem, sve sam mu poremetila. Ali i on mora da razume neke stvari, neću da ispadne kao kad smo bili na farmi. Nijednog trenutka nisam razmišljala kako će to izgledati napolju. Ja sam svesna da je ružno to što se mi svađamo, pa se mirimo...ali mi to sve vučemo od spolja. Sad će dve godine otkako smo prvi put bili zajedno, to je bilo 1. aprila - priznala je Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

O čemu su još ukućanke razgovarale, detaljno pogledajte u nastavku.

K.R.

#Marija Ana Smiljanić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'