AKTUELNO

Probili led!

Zbog velikog interesovanja javnosti, učesnici najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope "Zadruga" koji se emituje na Televiziji Pink večeras izvode imitacije u okviru "Zadrugovizije 2".

Foto: TvPink Printscreen

Ovo spektakularno veče prvi su otvorili Filip Đukić i Vojke Đans, koji su na sceni izvodili imitaciju Caneta iz grupe Partibrejkersi. Ovi ukućani izašli su na scenu kao voditelj intervjua u čijoj se ulozi našao Vojke i u ulozi frontmena sastava u kojoj se našao Filip. Nakon završene tačke, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se dopada što je Filip slagao u ovom intervjuu, uveš jako dobro da lažeš. Nisi dobro pevao, ali odlično imitiraš Caneta. Mislim da si ga fantastično skinuo i da je ovo odličan početak večeri - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Super je Filip ovo uradio. Caneta je u žargonu kako se kaže, "skinuo". Ja sam na početku karijere samo radio imitacije. Meni je krivo što nisi iskoristo matricu za pevanje. Meni je ovo OK. U originalu si skinuo Caneta. Super je za početak - izjavio je Karamela.

Kako je izgledao nastup ovih zadrugara, koji su otvorili drugu po redu "Zadrugoviziju" pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Vojke Đans

'