AKTUELNO

Imaju zanimljivu temu za razgovor.

Nekolicina najgledanijeg rijaliti programa Zadruga se osamila, krijući se od sunca i ćaskaju o raznim temama. Glavnu reč vodi Bora Santana, a pored njega su tu Luna Đogani, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić i Bane Čolak.

Između ostalog jedna od priča koje su započeli je i pitanje intimnih odnosa. Bora je objašnjavao šta je "zdravo" i "normalno" za devojku u periodu od 16.do 22.godine. Nakon svih matematičkih operacija i broja do kojeg je Santana, upitao je modnu blogerku kada je ona izgubila nevinost.

Foto: Printscreen Youtube

Sa 16 godina. Dve godine smo bili zajedno, posle godinu dana smo spavali prvi put. - kao iz topa je odgovorila Luna.

Andrijana Radonjić se ubacila u priču i rekla da će je se njeni odreći nakon svega što se desilo prethodnih dana, verovatno aludirajući na hotel i akciju pod jorganom sa njenim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Zatim je Bora nastavio da ispituje Đoganijevu o njenom ljubavnom životu pa ga je interesovalo da li je nekada bila u tzv. "kombinacijama" na šta je ona negativno odgovorila tvrdeći da je uvek bila u vezi sa momcima, a najkraća ljubavna romansa bila joj je 3 meseca duga.

PROČITAJTE JOŠ:JA SAM DEBIL KOJI PADA NA ŽENSKE SUZE, UBILI SU MI VOLJU ZA ŽIVOTOM: Slobi više NIJE NI DO ČEGA, kukao i jadao se NJIMA! (VIDEO)

Se*s je zdrav. Jao ćutite ljudi, nemojte pričati o tome. Znaš šta je poenta, kada ga nemaš dugo, onda navikneš. A evo na primer, ja sada nemam već više od mesec dana i još se nisam navikla. Ja stalno razmišljam o tome! - bila je bez dlake na jeziku Đoganijeva.

Da li će joj to i dalje biti bolna tema ili će njen bivši-sadašnji dečko Slobodan Radanović ostvariti ovu želju, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu gledajući Zadrugu.

T. R.

#Andrijana Radonjić

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Luna Đogani

#Zorana Stefanov

'