AKTUELNO

Istovremeno tužna i besna u pabu je pričala o svom suprugu.

Tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji Amidži šou Kristina Kockar je otkrila sve detalje o kojima su ona i njen suprug Slobodan Radanović pričali kada kamere nisu bile uključene. Priznala je da joj je Slobodan rekao da je voli i dalje, što je i on kasnije potvrdio.

Međutim, niko nije ni slutio da će se nakon svih tih priznanja desiti totalni preokret u njihovom odnosu. Naime, niko ne zna šta se desilo sa pevačem nakon emisije, ali on je vrativši se nazad u Zadrugu počeo da juri svoju doskorašnju devojku, Lunu Đogani. U ranim jutarnjim časovima su vodili duge razgovore, ali tvrde da se nisu pomirili.

Kristina je doživela nervni slom tokom noći i razbila tanjir u pabu, nakon čega je prespavala gotovo celo prepodne. Kako se probudila, svi su se skupili oko nje kako bi čuli kako je i šta se zapravo sinoć desilo.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom razgovora sa Sanjom Stanković u pabu Kija je rekla da je pružila šansu svom braku kao što bi svako uradio:

Mi sedimo i on meni sve lepo šapuće, i onda krene glasno da priča "Šta, šta hoćeš od mene?" To ti je rijaliti zvezde, to ti je rijaliti igrač! Posle toga se on meni izvinio, a verovatno je sve to radio zato što je ova (Luna) bila tu. On je navikao da ja njega štitim, da ništa ne govorim i da prelazim preko svega - izjavila je besna Kija.

Zgodnoj plavuši nije bilo jasno kako Sloba nakon svega što je uradio i Kiji i Luni može mirno da spava i šta pokušava sa obema, a Kija joj je objasnila:

Foto: TvPink Printscreen

On nije siguran da ću ja preći preko toga, pa hoće da ima rezervu. I sada kad ga iskuliram on će preokrenuti priču na njenu stranu. Jadan je on sam sa sobom. Pod lekovima je non-stop, zato i mirno spava. A veoma je jednostavno. Mogao je da kaže "hoću da budem sam", a ne ovo da radi, meni priča da ćemo se pomiriti, njoj da će živeti zajedno kada izađu - rekla je stjuardesa.

Kockareva je ogorčena ponašanjem svog zakonitog supruga rekla Sanji kako je sada sigurno da se neće pomiriti sa Slobom i dodala:

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mene povređuje, ali je sebe ponizio.To što je on mene prevario je najmanji problem, za razliku od onoga kakav je on kao osoba. Dala sam mu priliku, on je učinio to što je učinio. Opet si zaje*ao stvar po 50.000 put - završila je Kristina.

Kako je tekao razgovor između Kristine i Sanje pogledajte u video-snimku ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON NAPUŠTANJA ZADRUGE, VIKTORIJA ODLUČILA DA KAŽE ŠTA IMA: Sloba je počeo da kalkuliše kad je shvatio da je Kija VEĆA ZVEZDA OD NJEGA! (FOTO)

T. R.

#Kristina Kockar

#Sanja Stanković

'