AKTUELNO

Snežana Sneki Babić godinama nosi titulu najviše pevačice sa najdužim nogama na estradi, međutim navodno su ispred nje dve koleginice.

Naime, devedesetih je Sneki Babić harala javnom scenom i od tada je mnogi smatraju pevačicom koja prednjači po visi i dužini nogu u odnosu na koleginice. Međutim, sa 180 cm mogu se pohvaliti i Lepa Brena i Jovana Tipšin, dok sim za jedan centimetar beži Lepa Lukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Među mlađim pevačica titulu najviše nosi Katarina Grujić, a visoko drugo mesto na listi zauzela je Ćana sa 183 cm, piše Telegraf.

Ipak, ubedljivo prvo mesto ponela je Tijana Dapčević koja je visoka 184 cm.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i nakon kraha nije izgubila veru u brak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem - rekla je Sneki jednom prilikom za "Grand online", pa otkrila i da je protivnik alkohola.

Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko.

Autor: PINK.RS