AKTUELNO

Žestoko!

U toku je anketa. Ukućani biraju najsitničaviju osobu. Žana Omnia kao po običaju navela Jelenu i Ivana Marinkovića, kao i Bebicu sa kojim je ušla u žustru raspravu u kojoj su isrečene gnusne uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Sitničarenje nasuprot rasipništvu, vi ovde lupate gluposti, sitničar je Anita koja sakuplja limenke, ispali su Aneli i Janjuš jer je on njoj vratio parfem ona njemu vraća slike, takođe oni koji prebacuju hranu jedno drugom. To je to Anita, Janjuš i Aneli -rekao je Ivan.
Sitničarenje za mene nije lepa osobina, kaže se sitna duša. Danas su neki pokazali sitničarenje kad je Vanja pokazala vođstvo. Za mene je to Jelena, ona je trenirala na početku i onda počela da se hvata kao pijan plota. Broj dva je Ivan Marinković, verujem da gledaoci već sve znaju i broj tri je Bebica koji takođe pokazao sitničarstvo na osnu svega što radi, on je karakterno sličan Jeleni i Ivanu i provode vreme zajedno. Još nešto da dodam o Jeleni Marinković, spremna je na sve kako bi došla do svojih ciljeva, ide nonšalantno sa Mićom kao da se ništa nije desilo -rekla je Žana.
Jok sa tobom ću da se družim, skini naočare nakazo -rekao je Bebica.
Ajde ćao debeli, grokći i jedi, za bolje i nisi od ove tvoje karikature. Za dobre svinje nema loše pomije -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sitničarenje neću porediti sa perfekcijom, za mene je sitničarenje loše, ukoliko neko bude želeo svoje sitničarenje da opravda to ne ide, to je kao kad tražiš nekome svom zamerku i gledaš u sitna crevca kako bi ga omalovažavali, ima ovde mnogo sitničarenja u ljubavnim odnosima ali neću govoriti o tome. Navešću tri osobe koje najviše sitničave, to je Ivan Marinković koji se hvata za svaki sitnicu kako bi osporio moju vezu sa Anitom a odlično znamo kroz kakve faze je prolazio sa svojom ženom. Broj dva je Bojana koja zamera Anđeli svaku sitnicu i zamerala joj takve budalaštine, zamerala joj Majčicu sa kojim je bila pre osam meseci i Acu Kockara koji je odmah ispao, zamera joj dečka iz srednje škole. Broj tri navešću Kačavendu, jako je bezobzirna osoba, ne vidi situacije iz svog okruženja a priča o drugima. Ima ovde još ljudi ali neću dužiti više -rekao je Anđelo

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š