AKTUELNO

Svaki njegov potez podiže veliku prašinu i zavređuje mnoštvo komentara, što je i ovog puta bio slučaj.

Otkako je napustio prvu sezonu "Zadruge" u kojoj je zauzeo visoko treće mesto, domaća javnost svakodnevno prati svaki korak popularnog pevača Slobe Radanovića, kako uživo, tako i na društvenim mrežama. Svaki njegov komentar ili novostečeni prijatelj na nekoj od društvenih mreža privlači pažnju i izaziva najrazličitije komentare, a pogotovo kada je reč o fotografijama koje je zgodni pevač označio da mu se sviđaju.

Foto: Pink.rs

Tada odmah otpočnu spekulacije da je Radanović bacio oko na najčešće lepe i zgodne žene čije fotke lajkuje, što je i sada bio slučaj. Međutim, ono što je pojedinim korisnicima Instagrama bilo posebno interesantno jeste to što se Slobi svidela izazovna fotografija poznate glumice koja je od njega starija više od trideset godina!

Foto: Printscreen Instagram

Reč je o Lidiji Vukićević, koja žari i pali i u šestoj deceniji, sa čim su saglasni i njeni mnogobrojni pratioci na Instagramu koji njene vruće fotke uvek nagrade mnoštvom lajkova i komentara. Na spisak onih kojima se dopada Vukićevićkine fotke upisao se i Sloba, a da li je to znak da je na nju bacio oko, kako komentarišu pojedini pratioci, ili mu se samo dopala njena nova objava, ostaje da se sazna.

Pink.rs

#Lidija Vukićević

#Slobodan Radanović

'