AKTUELNO

Sinoć je u "Zadruzi" održana još jedna po redu "Zadrugovizija" u kojoj su uživali kako učesnici, tako i milioni gledalaca kraj malih ekrana.

Posebno je interesantno bilo to što su zadrugari ovaj put imali zadatak da imitiraju izvođače čije su numere izvodili, te je bilo potrebno oponašati njihovo kretanje na sceni, gestikulaciju, boju glasa i fizički izgled, što je bio poseban izazov za učesnike, a ujedno i nezaboravan šou za publiku!

Foto: TVPink Printscreen

Najbolji po glasovima na Instagramu bili su Gagi Đogani i Iva Grgurić, glasači na Fejsbuku izglasali su Marka Miljkovića, Stefana Karića i Mimu Živković, kao i glasači koji su slali SMS poruke. Stručni i novinarski žiri bili su saglasni - najbolji su, prema njihovom mišljenju, bili Zorica Marković i Filip Đukić, međutim nastup koji je oduševio Srbiju i privukao najveću pažnju na Jutjubu nije nijedan od sinoć nagrađenih.

Reč je o urnebesnom performansu Marka Janjuševića Janjuša i Marka Đedovića, koji su pevali stari hit "Sneki rep" Snežane Babić Sneki, u koju su se obojica prerušili i do suza nasmejali kako publiku u studiju, tako i onu kraj malih ekrana!

Foto: TVPink Printscreen

Jutjub se usijao od pregleda i komentara na račun ovog nastupa, o čemu govori i činjenica da se isti našao na popularnoj trending listi u kojoj u ovom trenutku zauzima 19. poziciju.

Pogledajte kako je izgledao njihov nastup:

Autor: D. T.

#Marko Janjušević Janjuš

#Marko Đedović

#Zadrugovizija

'