AKTUELNO

Bukti rat!

Anđela Ignjatović Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo" važila je za velikog favorita, a iako su joj mnogi predviđali pobedu ona je završila na drugom mestu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pobedu je odnela Teya Dora sa pesmom "Ramonda" sa kojom će nas predstavljati u Malmeu u Švedskoj.

Foto: Pink.rs

Kako je Breskvica dobila najviše glasova publike, a Teya Dora najviše glasova od strane stručnog žirija, na Tviteru se nižu komentari o finalnoj večeri.

- Ovaj narod nije normalan. Shvatite da vise od pola naroda koji glasa za svog favorita nije kompetentan oceni šta je kvalitetna numera, naravno da Marija Šerifović zna bolje i od mene i od tebe. Ovi fanatici prelaze sve granice razuma -jedan je od komentara.

- Mislim da je energija Teye Dore, koju inače obožavam, i energija Breskvice neuporediva. Ipak je trenutak takav da nam treba dizanje i prestrojavanje, ono malo ponosa što se negde krije. Teyina Ramonda je ipak teška depresija, a toga imamo na pretek. Nema veze, hit je hit- pišu na društvenoj mreži.

Podsetimo, Breskvica je sa pesmom "Gnezdo orlovo" završila na drugom mestu, dok je Zorja Pajić sa pesmom "Lik u ogledalu" na trećem.

Prema Pravilniku o glasanju, glasovi publike i žirija vrednovali su se jednako - 50 prema 50 odsto.

Iako je Breskvica dobila mnogo više glasova od publike, više članova žirija je više glasova dalo Teya Dori, a ostaće zapamćeno da je Sajsi MC, jedna od članica žirija, Breskvici i "Gnezdu orlovom" "poklonila" - nula poena, zbog čega je reagovao i kompozitor Dragan Brajović Braja.

Autor: pink.rs