AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Četvrtak je rezervisan za emisiju ''Gledanje snimaka''. Od trenutka kada je voditeljka Ivana Šopić ušetala sinoć u Belu kuću, više ništa nije bilo isto. Za ućesnike ovo nije bila laka noć, jer je sve ono što su dugo skrivali izašlo na videlo.

Foto: Pink.rs

Na prvom video-klipu puštenom u emisiji, Maja Marinković i Stanislav Krofak razgovarali su o stavu njegove ćerke kada je reč o njihovoj vezi.

Nakon što je Krofaku voditeljka Ivana Šopić dala reč, on je priznao da se kaje jer je pogazio reč koju je dao svom detetu da će se suzdržati od intimnih odnosa, dok je Maja pomno pratila svaki njegov korak i reč.

Nakon što je pušten klip na kojem je Milena Kačavenda komentarisala Anitu Stanojlović za koju je rekla da je najveća tračara, voditeljka Ivana Šopić je dala reč Mileni Kačavendi.

Milena je počela svoje izlaganje o temi koja se povela, prilikom čega je Ivan Marinković iskoristio priliku i nazvao je ''babom'', što je izazvalo žestok sukob.

Tokom reklama sukob Ivana Marinkovića i Milene Kačavende se nastavio. Naime, Ivan je sve vreme potencirao sukob sa Milenom, prilikom čega joj je izgovorio pregršt uvreda.

Jovana Tomić Matora  iznela je tvrdnji da se Anđelo Ranković i Anita Stanojlović peru preko nje i da im je samo stalo do poklona fanova, Anđelo joj odbrusio da pokušava da ih dovede do dna i da se hrani zlobom i pakosti.

Nakon što joj je odgovorio bez zadrške, Tomićeva je nastavila da vređa Anitu i Anđela, te se nije libila da pokaže svoj bes.

Jovana Tomić Matora se osamila na reklama sa Lejdi Di sa kojom eje razgovarala o sukobu koji je imala sa Anđelom Rankovićem.

Matora je priznala koliko je povređuje osećaj da se svako ''pere'' od nje i ograđuje od bilo kakve povezanosti.

Marko Đedović je stavio Jovani Tomić Matoroj i Anđelu Rankoviću da ne traže od njega da izabere stranu, kao i da nema nameru da se meša u njihove razove i savetuje ih kako da se izbore jedno protiv drugog.

Nakon što je pušten klip na kojem su Miona Jovanović i Nenad Aleksića Ša koji su se svađali oko njenog ponašanja , voditeljka Ivana Šopić je dala mu je reč, kako bi dao sud o toj situaciji.

Ša je nastavio s tvrdnjom da im je odnos nikad bolji, kao i da trzavice koje su učestale dolaze zbog njihovog rošeg raspoloženja, a ne konkretnog problema u vezi. Nakon njegovih reči, brojni učesnici su istakli da beži od problema, kao i da ne želi da pogleda istini u oči.

Maja Marinković se naljutila na Stanislava Krofaka zbog njegovog ponašanja kada je u pitanju intimnost sa njom.

Maja je otkrila zbog čega se u potpunosti ne poklapa kada je reč o intimnom odnosu sa Stanislavom, što je njega izbacilo iz koloseka, te je njeno izlabganje smatrao uvredljivim.

Nakon što je pušten klip na kojem su Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić. Naime Janjuš je proveravao na klipu da li Aneli spava, pa je voditeljka Ivana Šopić je dala reč Aneli.

Janjušević je otkrio da je imao nameru da priča s Ahmićevom o svemu što im se izdešavalo, ali s druge strane, nije krio da mu najveći problem stvara to što nema poverenje u nju.

Nakon što je pušten klip na kojem su Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić komentarisali Milicu Veličković i Boru Terzića, voditeljka Ivana Šopić je dala reč Terzi.

Terza se razočarao jer je Bebica prokomentarisao njegovu sposobnost u lošem kontektu, te je svim učesnicima stavio do znanja da će se svim silama truditi da obezbedi Milicu i bebu.

Maja Marinković otkrila da je iritira to što Stanislav Krofak uvek spušta loptu kada su u sukobu, on ponovo potencira da svako ima svoje mišljenje.

Nenad Aleksić Ša se umešao nakon Majinog izlaganja, prilikom čega je istakao da je kod njegovog rivala više nego očigledno da je sam sebi na prvom mestu.

Stanislav Krofak je razgovarao sa Lepim Mićom i Lukom Majčicom o njegovoj vezi sa Majom Marinković, prilikom čega se prisetio veze sa Mionom Jovanović i njohove harmonije u odnosu.

Autor: S.Z.