AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

U toku je anketa, a učesnici biraju tri najvelikodušnije osobe. Reč je dobila Maja Marinković.

Na prvo mesto ću staviti Đedovića, em što snabdeva celu kuću za sve što treba. U spoljnom svetu si jako human kada su mala deca u pitanju, ja to kod tebe cenim. Drugo mesto Jovana pevačica, ona oblači celu kuću i šminka celu kuću. Mislim da je ona neko ko je jako darežljiv, treća osoba je Sneža Kušadasi, ona pamti sitnice i čuje sve - rekla je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu naravno Miona, drugo Đeodović i Matora - rekao je Ša.
Što se tiče velikodušnosti, nisam previše razmišljao. Ja ću navesti Miću, nikad u životu mi niko nije bio odvratan kao Lepi Mića u Zadruzi 3, posle toga mi je Lepi Mića postao omiljen čocvek. On bez obzira na sve prihvati razgvoor sa svakim. Navodim Milenu i Ša, Matoru koja je godinama unazad tu za mene. Na prvom mestu ja ne mogu da zaobđem Anđela koji se meni uvek našao tu, mislim da sam se ugojio od njihovih slatkiša, tako da bi zamolio da se ukinu te stvari. On je uvek bio tu za mene
Na prvom mestu je Teodora, sa njom sam proveo najviše vremena. Na drugom mestu je Marko Đedović i na trećem mestu je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako lepa anketa. Ne mogu da verujem šta slušam, prvo mesto je Uroš. Ja sam shvatio da ti imap veliku dušu nakon što si mi obećao da ću gu*iti Lauru, tad sam shvatio da imaš veliku dušu. Najveću dušu ovde je pokazao Darijan, najveći idiot Zadruge si ti. Treća osoba je Miljana, jer stvarno znam da imaš veliku dušu, al te prebaci na neku drugu stranu - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.