AKTUELNO

Hrvatska pevačica Severina Vučković danas je prisustvovala četvrtom ročištu u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je zbog povrede prava privatnosti protiv nje podigla sudija Lucija Lasić. Ona od pevačice traži novčanu odštetu, nešto manje od 3.000 evra.

Pevačica je stigla u pratnji advokatice Jasminke Biloš i dvoje prijatelja, PR menadžera Davora Grgina i menadžera Tomislava Petrovića, koji su bili svedoci na ročištu. Pevačica je i za ovo ročište odabrala crno-belu kombinaciju. Dugu crnu Magda Butrym haljinu sa zanimljivim detaljem na prsima, torbicu brenda Bottega Veneta te je ovaj put umesto visokih potpetica izabrala ravne ALAIA bele cipele. Cena haljine je 1.170 evra što se može videti na službenoj stanici brenda, cipele su nešto više od 1.000 evra. Kako je izgledala možete pogledati OVDE.

Foto: Instagram.com

Sudija iz Splita tužila je Severinu u februaru 2020. zbog povrede prava privatnosti i tražila naknadu štete u iznosu malo manjem od 3.000 evra. Severina je, naime, u oktobru 2019. na pres konferenciji povodom početka regionalne turneje Magic Tour izjavila:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.

Lasić je bila u sudskom veću na Županijskom sudu u Splitu koje je tad odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje s ocem Milanom Popovićem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dečaka. Ovo je poslednje ročište te se čeka presuda. Pevačica je nakon što je izašla sa suda rekla kako je sretna što je uspela dati svoj iskaz.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs