AKTUELNO

O ovoj noći će tek pričati!

Prethodnu noć na imanju Elite obežila je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Ana Radulović je u svom studiju ugosila pripadnike sedme sile, novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića i novinara Red portala, Jovana Ilića.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Prvo pitanje je Darko postavio Anđelu Rankoviću a ticalo se njegovih učestalih svađa sa Jovanom Tomića Matorom. Naime, Anđelo smatra da je razlog sukoba Matorina netrepeljivost prema njemu koja traje godinama unazad koja je sada prešla u mržnju.

Matora i anđelo su tokom raspave iznoslili prljav veš iz prerioda kada su se družili, a onda se umešala Aneli Ahmić koja je branila Anđela, da bi Matora konstatovala da je ona zaljubljena u njega.

Anita Stanojlović je potom otkrila da je se oprala od odnos sa Matorom i da je ponosna jer je ona devojka Anđela Rankovića.

Matora je nakon toga otkrila da se Anđelo loži na sve njene bivše tačnije na biseksulake, da bi nakon toga Milena Kačavenda oplela po Aniti jer joj je pominjala decu, pa ju je nazvala prostitutkom.

Aneli Ahmić je u toku emisije ušla u rat na više frontova, počevši od Matore, Kačavende i Janjuša. Naime, ona smatra da su ljubomorni na nju zato što je narod voli i stavlja na pozitivne ankete.

Aneli je tokom razgovora sa Darkom otkrila da joj se Janjuš zgadio i više ne želi da komunicira sa njim, te je ubeđena da on na nju gleda kao na konkurenciju.

Aneli se nakon toga dotakla njenog suočavanja sa Asminom, te je otkrila da će biti veoma obazriva na njegovo viđanje sa Norom, pa je oplela po njegovoj porodici.

Marko Janjušević Janjuš je nakon Aneli komentarisao njihov odnos, te je pokazao vidnu ljubomoru zbog njenog suočavanja sa Asminom Durdžićem.

Lepi Mića i Marko Đedović su pokušali da provale Janjuševe namere, te otkrili njegov karakter, on se bezuspešno brani time da ga organizovano napadaju.

Nenad Aleksić Ša je naredni odgovaro na pitanja novinara i tom prilikom otkrila da sumnja da Stanislav Krofak i dalje ima osećanja prema Mioni Jovanović.

Miona Jovanović pokušala da se odbrani zbog slike koja se šalje da je želela da odbrani Stanislava da nije izgovorio da je loša u krevetu i tom prilikom je ušla u sukob sa Ša.

Stanislav Krofak i dalje ne priznaje da su on i Maja Marinković bili intimni posle poruke koju mu je ćerka poslala.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola progovorili su tokom noći o haosu koji se desio i bacanju stvari u jezero.

Milica Veličković i Bora Terzić su otkrili da im je mnogo važna podrška porodice u celoj situaciji vezanoj za Miličinu trudnoću.

Ivan Marinković i Milena Kačavenda progovorili su o svom sukobu koji traje nedelja unazad, te je Ivan priznao zbog čega ćerki Leni nije čestitao rođendan.

Autor: N.B.