AKTUELNO

Šok!

Prošlu noć u Eliti obeležila je emisija "Nominacije". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću a takmičari su prošle noći birali između Anđela Rankovića i Maje Marinković.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Prva koja je nominovala bila je upravo devojka Anđela Rankovića, Anita Stanojlović koja je okrila da ceni Maju Marinković, da bi nakon toga još jednom priznala koliko voli Anđela Rankovića,

Nakon nje, Jovana Tomić Matora je žestoko komentarisala Anđela, te je iskoristila priliku da ga žestoko uvredi nakon čega su se njih dvoje sukobili.

Njih dvoje su nakon toga izneli jedno drzgom niz uvreda.

Stanislav Krofak nominovao je Anđela, međutim on je tokom svoje nominacije otkrio koliko ga je Maja Marinković povredila.

Marko Janjušević Janjuš otkrio je sve o sukobima koje ima sa Anđelom i Majom MArinković, te je otkrio da se sa Anđelom družuio kad niko nije.

Marko Đedović otkro je koliko ceni i Maju i Anđela. On je rekao da kod Marinkovićeve ceni stav koji ima, a Rankovića uporedio sa Milenom Kačavendom i rekao da su za njega pobednici Kačavenda i Ranković.

Uroš Stanić je na sve moguće načine vređao MAju tokom nominacija, da bi nakon njega Miona Jovanović otkrila da joj nikada neće zaboraviti sukobe -

Lepi Mića je potom otkrio da je jedini pravi mušarkac u Eliti Anđelo Ranković za kojeg je rekao da mu nema ravnog, jer ceni i brani svoju devojku Anitu.

Ivan Marinković je na sve moguće načine pokušavao da ocrni vezu Anđela i Anite, te je krenuo da vređa Rankovića.

Nenad Aleksić Ša je nominovao Maju MArinković jer je bila u sukobu sa njegovom devojkom Mionom Jovanović.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Bojani Pavlović kako bi nominovala, te je Bojana u svom stilu prokomentarisala Anđela i žestoko oplela po njemu te ga je i optužila da je zaljubljen u Marka Đedovića.

Jovana Cvijanović je na sve moguće načine hvalila Maju, za koju je rekla da joj je jedina prava prijateljica.

Anđela Šparavalo pozvala je Anđela kako je ljigav pa mu je rekla da se pozavabi svojim rezimenom.

Ni Milen Kačavedan nije poštedela Anđela, te je komentarisala od kada su njih dvoje u sukobu.

Milan Milošević je nakon toga otkrio da su nominovani za ovo nedelju Anđelo Ranković, Danka Grujić i Pavle Milevski Pablo.

Autor: pink.rs