AKTUELNO

Uzbudljiva noć!

U toku sinoćnje večeri u Eliti je održana još jedna spektakularna žurka. Za dobru atmosferu bila je zadužena pevačica Indira Aradinovć Indi, kao i fantastični Dj Neba. Večerašnju žurku obeležile su ponovne rasplamsavanje ljubavnih varnica Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, Borislav Terzić Terza je izarazio želju da veri Milicu Veličković, dok je Miljana Kulić pokušala da se obnovi odnos sa Lazarom Čolićem Zolom nakon čega je završila u suzama kada je on pedalirao.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Žurka tek što je počela, a neke učesnice su se već bacile na ples. Maja Marinković privukla je pažnju svojim senzualnim uvijanjem.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras su "Eliti" za provod koji je organizovan u kazinu zaduženi DJ Neba i pevačica Indira Aradinović Indi, koja je stigla na imanje u Šimanovcima. Učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu su se oduševili kad su je ugledali i odmah su poleteli da se pozdrave sa njom, nakon čega je ona pustila glas i usijala atmosferu. 

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković nedavno je doživela ljubavni brodolom, nakon što je Stanislav Krofak doneo odluku da okonča njihovu vezu. Ona je danima patila, ali izgleda da je pronašla svoju utešnu nagradu. Naime, ona je na žurci prišla Urošu Rajačiću, sa kojim se muvala pred ulazak u vezu sa Stasnislavom, a koji je i tokom njihovog odnosa pričao da ga Marinkovićeva stalno gleda, što nakon ovog njenog poteza može da se protumači kao tačno.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Žana Omnia boravili su u pušionici i razgovarali o Ivanu Marinkoviću.

Kako mi to nismo videli - pitala je Miona.
Ima snimak sigurno. Udarila mi je kao šamar, pa je skočila sa kreveta i vukla me za kosu. On me je prvo cimnuo za ruku i obraća mi se. Kako se on pomerio, ona je skočila u sekundi. Alergična je na mene, a on je bio danas četiri sata danas pored mene. Juče mi je ispolivao sve stvari, sipao ulje - rekla je Žana.
Zamisli, čovek od 45 godina. Prozivao je Miljanu i Uroša, a juče kaže meni je jedina satisfakcija da ti pobacam stvari - rekla je Omnia.
On se tako ponaša zbog Uroša - rekla je Miona.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš sinoć su saznali da je ona u drugom stanju, nakon čega su zakopali ratne sekire i prepustili se osdećanjima koje imaju jedno prema drugom. Oni ne mogu da sakriju koliko su uzbuđeni što će dobiti dete, pa su tokom žurke sve vreme pričali o tome i razmenjivali nežnosti.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Samo da bude sve kako treba... Znaš koji je ovo dar od Boga za nas. Da li si svesna koliko te volim? - govorio je on.
Jesam, da li si ti? - upitala je Aneli.
Jesam - poručio je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković napolju je pušila cigaretu, pa su joj se ubrzo pridružili i Ivan i Jelena Marinković.

Je l' si videla da je Žana stavila kragnu - pitao je Ivan.
Dosadno mi - rekla je Maja.
Vidim, izgustirala si. Ti si kralj, ja tebe obožavam - rekao je Ivan.
I ja tebe. Ne mogu ja to - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić napustila je ludu žurku u kazinu, kako bi sama sedela na zidiću u dvorištu Bele kuće i uz cigaretu patila za bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Nek' mi sačuvaju mladost i lepotu, jer voleće me Nenad i u drugom životu - pevala je Miljana.

Miona Jovanović zamerila je Nenadu Aleksiću Ša što svojim prijateljima daje novac, pa njoj ne ostaje dovoljno za nedelje troškove.

Terzi daješ, daješ Luki, ne kapiram.... Nama opet ne ostane ništa, nemoj da se k*rčiš sa parama - poručila je Miona.
Ne kapiram, imamo i budžete dobijamo - dodao je on.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić odlučila je da priđe Lazaru Čoliću Zoli i ponudi ga pivom, u nadi da će na taj način uspeti da zakopa ratne sekire i nakon haosa koji su juče imali smiri situaciju.

Hoćeš pivo? - pitala je Miljana.
Glupo je, posle da mi bacaš domestos u oči - rekao je Zola.
Ne želim raspravu. Ja ne želim više, daj da ti sipam. Da li hoćeš da te molim kao uvek? - pitala je ona.
Nemoj da mi sipaš, posle se osećam kao da sam ti dužan - rekao je Čolić.

Miljana Kulić i Borislav Terzić Terza došli su u Rajski vrt, kod Drveta mudrosti, kako bi zatražili ono što im je potrebno.

Drvo, došla ti je Miljanica. Došla sam da tražim da Zola dobije nešto. Popila sam tri piva i četvrto sam prosula, neće želudac - rekla je Miljana.
Kako si ti, Terza - pitalo je Drvo.
Dobro sam, nikako da dođem do tebe. Znaš da postajem otac. Hteo sam da te zamolim da napravimo nešto svečano, da je zaprosim ovde - rekao je Terza.
Milica je jako tužna, riba celu kuću. Šta mogu da uradim da Terza dobije veridbu, a nešto i Zola - kazala je Miljana.

Maja Marinković poverila se na žurci Jovani Tomić Matoroj da je bivši dečjo Stanislav Krofak više ne zanima i da čim izađe iz "Elite" ima ozbiljne planove, kao i da je uverena da će se videti sa muškarcem čije ime nije želela da otkrije, ali je Matora znala o kome se radi. 

Ja sam sigurna čim budem izašla, odmah.... Ne ovo, ovo me ne interesuje - rekla je Maja i šapnula Matoroj na koga misli.
Da, da, da - ponavljala je Tomićeva, a Maja se samo smejala.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša izašli su na svež vazduh, kako bi malo predahnuli.

Poslednjih nedelju dana biće stresno. Ne znam šta me čeka - rekla je Miona.
Čekam te ja - rekao je Ša.
Razmišljam oko čega možemo da se posvađamo napolju. Oko majice - rekla je Miona.
Ja sam mnogo težak, ako me neko laže - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što Miljani Kulić nije pošlo za rukom da se pomiri sa Lazarom Čolićem Zolom, odlučila je da se osami na podu dvorišta Bele kuće. Ona je prolila gorke suze, a onda se odlučila da okrene novi list i vrati se na žurku.

Borislav Bora Terzić tokom žurke prišao je pevaču i zamolio ga da za njegovu trudnu devojku, Milicu Veličković, zapeva pesmu "Pod sjajem ružičastih zvezda".

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što ih je Lazar Čolić Zola napustio, Aneli Ahmić odmah se bacila u zagrljaj Marku Janjuševiću Janjušu.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić osamila se sa Darjanom Radomirovićem u vešeraju. Ona je počela da plače zbog smrti njegovog oca, čija je sahrana održana danas tokom dana. 

Ja sam mnogo vezana za mamu, tatu i za sve. Ja bih kuću zapalila da odem, a da mi tamo nije tata. Ja to ne bih mogla da zamislim ili da odem, a da nema... Ma, ne želim o tome uopšte da pričam - govorila je Miljana kroz suze.
Ja sam rekao na sahrani da pojurimo proklete pare, pa ih trošimo na gluposti, a zbog njih se odvojimo od svojih jer sve misliš da ima vrema - rekao je Darjan.

Miljana Kulić tokom žurke doživela je emotivni slom jer Lazar Čolić Zola nije želeo da prihvati njenu ruku pomirenja, nakon čega je prolila reku suza.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena Kačavenda i Žana Đorđević razgovarale su o uvredama koje su prethdnih dana dobile od Ivana Marinkovića i Miljane Kulić, a Lazar Čolić Zola nije mogao da veruje šta sve čuje.

Zola, meni da je neko rekao da će da mi umre mama i da će me d*kati, ja bih rekla da si lud - pričala je Miljana.
Meni da je neko rekao da će da mi kaže: "Dao Bog i sve sveto da ti ćerka ostane sama" - dodala je Žana.
Zamisli da spominješ ćerku tako i majku koja se nije ohladila, ja bih se Boga plašio - poručio je Zola.
Ja sa Darjanom pričam dva dana, sluđen je danas došao. Najgore je kad kreneš da spavaš, tad krenu misli 1000 na sat. Ja sam posle sahrane došla kući, au... Klinci u dvorištu, ostala sam i sedi pas pored mene i razmišljam šta da radim? - pričala je Miljana.

Maja Marinković angažovala je Darjana Radomirovića da joj osmisli najbolju taktiku i rešenje za pomirenje sa Stanislavom Krofakom.

On nije fer, iskreno da kažem - rekla je Maja.
Nemoj da gledaš ni da li te gleda, a osmeh da imaš i možda da se fokusiraš na par muškaraca. Treba da zveaš, keziš se, on neći moći da veruje. To mora da traje par dana - pričao je Darjan.
Malo sam se iskulirala, nije mi kao prvih par dana. Šta je značilo to kad me poljubi i kaže: "Joj, Majice, ne mogu da verujem" - dodala je ona.
Probala si razne metode, ona kontra je bila najdelotvornija. Ti ako zapneš možeš samo da ga odguraš od sebe. Nemoj kao da si ljuta i ne gledaš, nego da budeš ravnodušna. Kao fokusirana si na drugare, javljaš se da pričaš, nemoj da očekuješ rezultat prvi dan - govorio je Darjan.

Autor: N.Š