AKTUELNO

Ljubav majke i sina ništa ne može da poremeti!

U novom izdanju podkasta ''Na liniji života sa Nemanjom'' gostovala je intrigantna Olivera Ćirković, spisatljica, slikarka i bivša osuđenica i članica međunarodne organizovane kriminalne grupe ''Pink panteri''.

Jedan od najzanimljivijih delova ovog razgovora svakako je onaj kada je bivša Pink Panterka progovorila o odnosu sa sinom, da li je osuđivao i kako je dočekao posle zatvora:

Nikada se nisam plašila da će me sin osuditi! Ja sam pratila razvoj svoga sina. Mi smo toliko bliski, toliko svoji da nema zameranja kad ima toliko ljubavi. Ja sam do 10 godine izgradila odličan odnos sa njim i smatram da ako do tada izgradite jak odnos, on se ne može poljuljati. Nikada nisam posumnjala u svog sina, ni ja u njega ni on u mene. Moj sin je čudo. On je mogao u nekim trenucima da se iznervira i kaže ''Šta si mi to uradila'' ali nije. On je čudo, jedan ceo svet, rekal je ona i dodala:

Foto: Pink.rs

Mi smo bliski, a udaljeni. Svako ima svoju slobodu... Imala sam autoritet, nikad nismo bili drugari, nikad potresno bliski, ljubav i sloboda beskonačna. To sam naučila od oca i prenala na sina, rekla je ona pa se osvrnula i na trenutak kada je, posle zatvora ugledala sina:
Sećam se trenutka kada sam ga videla, drhti mu brada, na ivici je suza... Ja ga grlim i ništa ne osećam. Tada sam pomislila:''Bože šta će biti sa mnom, hoću li biti ona od pre''. Ne radujem se sinu kojeg obožavama. Nisma ni šokirana. Ništa! Tada nisma osećala ništa. Bila sam zbunjenjena. Imam objašnjenje za to. Da bi preživeo u zatvoru, ti moraš da se izoluješ. Nedeljno po par puta moraš videti krv. Žene se samopovrđuju, seckaju se ne da bi se ubile, već privukle pažnju... to je na početku veoma teško. Kad živiš u takvom okruženju, osiromašenom cirkusu, ne možeš da zanemariš. Da bi se zaštitio moraš da se pretvoriš u zvet, očvrsneš, izdržiš, kažala je ona.

Foto: Printscreen YouTube

Kompletan razgovor pogledajte na linku ispod:

Autor: Milan Mitić