AKTUELNO

Kaje se!

Sandra Rešić progovorila je o Matei Car koju je ugostila u stan kod Marka Đedovića, te je priznala da se kaje što je to uradila, ali se nadala da će joj oprostiti jer je uradila sve da spasi Matoru!

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Matei u prepisci napisala da je moj jedini motiv bilo da Matora sazna istinu. Ja njoj kažem da mi je samo bitno da izvučem Matoru i da spasim Ša od ku*vi. Jer tada nisam ni poznala bivšu od Ša, pričao mi je aposlutno svašta. Ja sam stekla utisak da je ona aždaja koja se pojavila ne znam ni a od kuda. Da je abortirala njegovo dete i da su se zato razveli. Neću da skrećem sa teme. Moje i Mateino dopisivanje prestaje negde polovinom decembra. Matoru je prošao bes i htela je da se pomiri sa Anitom. Matora je velika drugarica kad ne pomaže sad Ša, ali nebitno. Meni je bilo bitno da se njih dve ne pomire, to bi se desilo da Anđelo nije ušao, ja ruku svoju dajem - rekla je Sandra.
Možda bi pobedila ta neka ljubav - rekla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada to kažeš dođe mi da izađem iz emisije. Ja dok sam se čula sa Matorinim roditeljima, oni su dali intervju da će njihova vrata zauvek biti zatvorena ako se ona pomiri sa Anitom. To je njena mama meni rekla. Ona je napravila svadbu, bila je srećna i nama je to dozvoljeno. U svom tom žaru, ja pravim grešku jednu jedinu, Anita je trebala da gostuje u Elitu, ja sam nju dovela u Đedovićev stan na par sati da prespava i odvezla je u autobus. Ja da sam je dovela kući, Cica bi me ubila. Ja sam razmišljala da Đedović neće to da mi zameri jer sam spasila našu zajedničku drugaricu. Ja sam pogrešila i ima da snosim svoje posledice. Svako je živeo bez svakog - rekla je Sandra.
Kada napuste Elitu u narednom periodu, da li misliš da može da dođe do pomirenja? - upitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i dan danas bez obzira što Đedović mene pljuje na sva usta, ja ništa nikad nisam rekla. On je težak i zaje*an čovek. Žao mi je njegove sumnje u mene da bih igrala rijaliti sa njm. Ja koja ne primam honorar i nemam blage veze sa celom pričom, ja da igram rijaliti. Da li će to da mi oprosti ili neće, ja ne znam. Žao mi je što posle svega što smo on i ja prošli dobrog, lošeg, smeha, suza, tuge, bola, a on mnogo dobro zna šta smo prošli. Da li je moguće da on poveruje da bih ja njega namestila? Na kraju će se ispostaviti da sam se ja švalerisala sa Anitom. Dokaza imam pregršt - rekla je Sandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić