AKTUELNO

Nakon finala izbora za Miss Srbije, srpska lepotica dospela je u žižu javnosti jer joj je otac Željko Rutović jedini preživeli iz kultnog dokumentarca "Vidimo se u čitulji"

Sinoć je u Beogradu organizovan spektakularni izbor za Miss Srbije, a titulu najlepše za ovu godinu ponela je mlada Aleksandra Rutović.

Ona je odmah posle proglašenje posetila redakciju portala pink.rs i progovorila o prvim utiscima, planovima i svemu onome što će posle ove titule uslediti.

Foto: Pink.rs

Na početku razgovora, ona je otkrila da li se nadala kruni i kako je ustvari ušla u svet poznatih, sobzirom da se od pete godine takmiči u preponskom jahanju, a želja joj je da se bori na Olimpijadi:

Nisam očekivala pobedu, ali sam priželjkivala. Trudila sam se i dala sam svoj maksimum. Konkurencija je bila velika, imala sam svoje lične favorite. Što se tiče toga odakle je u ovoj priči, mogu da kažem da je za to zaslužna jedna osoba koja je pre par godina ušla u moj život. Radi se o Mirjani, supruzi moga oca koja mi je bila insiracija, koja me spremala i dala mi vetar u leđa, rekla je ona.

Foto: facebook.com/mirjana.bozovic.5

Mirjana Božović Rutović je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, a svojevremeno je i ona nosila krunu najlepše Srpkinje:

Ona me naučila svemu! Bila je moja najveća podrška, mentor. Išle smo korak po koran, objašnjavala mi je kako da se nosim sa celom pričom, nadam se da će me sada naučiti kako da se nosim sa titulom. Jako mi je žao što nije bila prisutna, ali je pratila svaki moj korak

Istakla je Aleksandra, pa se osvrnula i na kontroveznog oca Željka koji je 90-tih važio za žestokog momka, a njegova priča je čak objavljena i u tada poznatom filmu "Vidimo se u čitulji". Aleksandru smo pitali i za slučaj koji se dogodio pre nekoliko godina kada je njen otac upucao čoveka:

Foto: Pink.rs

Moj otac je, pored Mirjane, moja najveća podrška. Obrazovao me, omogućio da proputujem svet, da upoznam toliko ljudi, kultura. To je najbolji čovek kojeg je poznajem. Što se tiče priča o njemu, smatram da to nije fokusu, nije to tema. Mislim da fokus mora biti na mojoj tituli i svemu što sledi. Očekivala sam, znala sam da će to da se dogodi. Sada sam spremna za sve to i mogu da se nosim sa tim... Pre par godina možda ne bih mogla, ali sada sam stekla samoupouzdanje u sebe, ostvarila se i to je jedino bitno, zaključila je Aleksandra za naš portal.

Ceo intervju pogledajte u videu.

Autor: Milan Mitić