AKTUELNO

U novoj epizodi emisije "Rijaliti rešetanje" Joca novinar ugostio je Jelenu, Anitinu advokaticu, koja je otkrila sve detalje susreta sa Matorinom majkom, kad je došla po stvari Stanojlovićeve, koje su i dalje bile kod njih.

U novoj epizodi emisije "Rijaliti rešetanje" voditelj Joca novinar posetio je Jelenu, advokaticu aktuelne učesnice "Elite", Anite Stanojlović.

Ona je otkrila šta se desilo kad je otišla na vrata doma Jovane Tomić Matore, kako bi preuzela Anitine stvari koje su kod Jovanine porodice u Železniku.

- Anita je svoje stvari poverila, sim kartice, platne kartice, pasoš i mobilni telefon Jovaninim roditeljima na čuvanje. On je dužan da te stvari drži, ne sme da upotrebljava, raspolaže sa njima i ubire plodove. Što je u ovim okolnostima još bitnije dužan je u ovim okolnostima na tvoj prvi poziv da vrati tebi, ali ne samo tebi, nego i licu koje zadužiš za te stvari - govorila je advokatica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Matorina podrška je pisala da se pojavila žena, advokatica, koliko ima istine da je bila žena koja je pokušala da otuđi stvari? - pitao je Joca novinar.

- Kako se odnos poverenja Anite prema Jovaninim roditeljima narušio, Anita je mene ovlastila specijalnim punomoćjem u kojem je takstativno navedeno koje ja sve stvari treba da preuzmem od Jovaninih roditelja. Situacija u kojoj stranka za bilo koji postupak angažuje advokata, preuzimanje radnje je jednako kao da ga je preuzela sama stranka. Za Anitu je to bilo jako hitno, pasoš i platne kartice su u posebnom pravnom režimu. Jovana je pretila iznošenjem sadržaja iz telefona, među tim sadržajem su osetljivi podaci o ličnosti, kako Anite, tako i njenog maloletnog deteta. Ja sam odmah narednog dana nakon izdavanja punomoćja, pokušala sam prvo telefonskim putem da stupim u kontakt sa Ankom Tomić, ali mi ona nije uzvratila. Ja sam otišla u Železnik na vrata ulazne kuće, Anka Tomić nas je primila, mi smo se legitimisali, a gospođa Anka Tomić je rekla da stvari jesu kod nje, ali da ne želi da ih preda jer želi Anitu lično da pogleda u oči - nastavila je da objašnjava Anitina advokatica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.