AKTUELNO

Angelina u razgovoru da Jocom novinarom otkrila da je Matorina porodica vratila Anitine lične stvari, ali da telefon nisu želeli da predaju!

U novoj epizodi emisije "Rijaliti rešetanje" Joca novinar pozvao je majku Anite Stanojlović, Angelinu, kako bi sa njom prokomentarisao detalje koje je saznao od njihove advokatice Jelene, ali i dala svoj sud o tome što porodica Jovane Tomić Matore nije želela da preda Anitin telefon.

- Advokatica mi je ispričala i rekla da su vraćeni pasoš i kartce, ali da nije vraćen telefon. Šta se dešava? Da li će da vrate? - pitao je Joca.

- Ja imam poverenje u nju(advokaticu). Mislim da će postopak sa porodicom da se nastavi kad Anita izađe. Meni je to sa Jovanine strane jedno, u telefonu je Anitin ceo život. Nema tu neka poruka, ona govori da će da iznese u javnost moj odnos sa Anitom, a ja sve to imam u telefonu. Ja mogu i tebi sve da pošaljem. Normalno je da imamo nesuglasice, meni je Aleksej na prvom mestu, morao je i njoj. Kad ode u Beograd i ne napiše mi poruku, ja tu poludim. Normalno je da ćemo da imamo loš odnos kad ona radi neke pogrešne stvari. Uvek sam pričala šta je dobro za nju - govorila je Angelina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li ste se čuli sa Matorinim roditeljima? - upitao je Joca novinar.

- Čule smo se kad su trebale da uđu, baš taj dan. Jovana je ostavila broj, zvala me je. Ja mogu da kažem da je to jedna divna žena i meni je žao - rekla je Anitina majka, pa otkrila kako sad gleda na ćerkinu vezu sa Anđelom Rankovićem:

- Što se njih tiče volela bih da ostanu zajedno. Moram da pohvalim Anitine promene uz Anđela, dobro je uticao na nju i ja sam preponosna na njeno učešće - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.