AKTUELNO

Haos u kući Odabranh ne prestaje, Ranković više nema živaca da je trpi!

Anita Stanojlović nije želela da prestane da pravi haos u kući Odabranih, a Anđelu Rankoviću nije dozvoljavala da spava. Anita je posmunjala da Anđelo nije iskren prema njoj, zbog lepih trenutaka koje je imao sa Teodorom Džehverović, a koje je ona juče imala priliku da vidi.

- Ponašala si se kao krpa - rekao je on.

- Doveo me je u ovo stanje. On je mene ovde više puta naterao na loše stvari. Ti mene ovde teraš da bacam, ološu jedan. Ti si folirant koji čeka nedelju dana da raskine sa mnom - pričala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

- Daj mi moj sat - dodao je Ranković.

- Neću - ponavljala je Anita.

- Mene ne možeš da isprovociraš, dobar sam sa živcima - pričao je Anđelo.

- Ja ništa ovde ne pričam zbog tebe, branim te sedam meseci. Ja ništa ne pričam šta mi smeta, zbog tebe. Ja sam iskrena i neću da ispadneš loš, pa da te napadaju ovde, a ti si ološ koji nije iskren. Ja sve svaljujem na sebe da bi ti ispao najbolji - govorila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

- Slušaj, ovako još jednom da se ponašaš oteraću te u tri p*čke materine. Vređaju mi majku i ujaka zbog tebe. Neću da te vidim u životu. ti ćeš da se tako ponašaš derište jedno. Ko si ti? Beži bre, nosi sve i bacaj - urlao je Anđelo.

- Ti si folirant - ponavljala je Stanojlovićeva.

- Ja ćutim, trpim i branim te, a ti ćeš ovako da se ponašaš. Sa mnom si završila zbog ovakvog ponašasnja. Ja kao idem i spuštam glavu, ajde bre. Mrš u p*čku materinu, koga ja da trip? Živim svoj život, ti ćeš ralune da mi plaćaš i hraniš porodicu. Ja budala smirujem. Završili smo, mrš u p*čku materinu - odbrusio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.