AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Narod pita'. Večerašnji voditelj Milan Milošević ugostio je u studiju Anitu Stanojlović, Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru. Marija iz Pirota razotkrila je Matorine namere kada je delila publici bajadere, udarajući ispod pojasa na Anitinu aferu, ona pokušala da se izbavi svim silama.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, molim te uavrši šta si započeo?

Ja nisam želeo njoj da se svetim, nije mi bila namera da ja njoj preuzmem Anitu, svi su me spajali sa Majom i nikako nisam pikirao Anitu, da sam imao nameru mogao sam to da uradim i da završim sa Anitom samoi bih uterao Matoroj -rekao je Anđelo.

Znam da je Mića napušio Anđela jer se muvao sa Majom, kad je ušao Anđelo Marko mu je rekao da igra rijaliti, pa ona sve kako je išlo. Ono što mogu da kažem je da njih spaja nešto drugo osim privlačnosti i ljubavi, došla sam u emisiju da budem najgora i da nije mene ja ne znam šta bi pitali pobednicu -rekla je Matora.

Ja nisam došla ovde da odgovaram na prozivke i uvrede, biću dostojanstvena -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Anitina podrška, želim da ti kažem da nikada ne treba da se stidiš što si rodila dete mlada jer to nije nikakva sramota. Recimo pitala bih Matoru kaže da je izašla kao pobednik iz ove sezone, kako to misli? -pitala je gledatejka.

Prvi put se osećam kao moralni pobednik i shvatila sam šta su mi prioriteti u životu, želim da se zahvalim svima koji su uz mene i ako su pričali da nemam prijatelje iz rijalitija -rekla je Matora.

Da li je moralno da ti uđeš nakon par minuta kad je počela emisija i da deliš ljudima bajadere po studiju? -pitala je gledateljka.

Ja kad sam odlučila da mi Anita bude žena, u tom trenutku ništa nisam lagala i verovala sam Aniti, sad se toliko izvrću stvari, ja sam nju volela i uz pomoć psihijatra sam uspela da je prebolim

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja