AKTUELNO

Predsednik Opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović bio je domaćin i ugostio je ambasadore iz više zemalja. Ovaj značajan događaj imao je za cilj afirmaciju kulture, turizma i razvijanje međunarodne saradnje.

Ambasadori su imali priliku da sa Đurovićem obiđu i razgledaju Vrnjačku Banju, jedan od najpoznatijih turističkih centara u Srbiji.

Đurović je izrazio zadovoljstvo što je mogao da im pokaže dragulj njihovog mesta, naglašavajući značaj ovakvih poseta za dalji razvoj i promociju Vrnjačke Banje.

- Juče sam imao čast da budem domaćin i ugostim ambasadore iz više zemalja, čiji je cilj afirmacija kulture, turizma i razvijanje saradnje. Nakon toga sledio je obilazak i razgledanje naše Vrnjačke Banje, gde sam imao zadovoljstvo da im pokažem dragulj našeg mesta - napisao je Đurović na svom Instagram profilu.

Ovaj događaj je još jedan korak ka unapređenju turističke ponude Vrnjačke Banje i jačanju međunarodnih odnosa, čime se dodatno potvrđuje njen status kao značajne destinacije za turiste iz celog sveta.

Autor: Predrag Jeremić