AKTUELNO

Kik-bokseru navodno određeno policijsko zadržavanje

Poznati kik-bokser Nenad Pagonis nalazi se u pritvoru pod sumnjom da je sinoć, 5. juna, oko 22 sata u stanu u Novom Sadu teško povredio suprugu sa kojom se nalazi u fazi razvoda, prenose mediji.

Kako navode mediji, njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Nenad i Maja, koja je glumica, su se razveli 2019. godine, a dok su bili u ljubavi dobili su sina Vladimirosa i ćerku Tesu. Jednom prilikom je kik-bokser ispričao kako se nosio sa razvodom, ali nije želeo da otkrije zašto je do njega došlo.

- Razveo sam se, jednostavno nismo mogli zajedno. Nebitno je sada ko je kriv - rekao je Nenad, dodajući da se u potpunosti slaže sa izrekom "bolje dobar razvod nego loš brak".

- I ja sam im menjao pelene, kupao ih, svaku noć im čitao priče, uspavljivao ih. Dešavalo se da imam neki sastanak u gradu, a ja kažem: "Samo da uspavam decu pa ću doći".

Nenad Pagonis je priznao da je i plakao.

- Tri meseca sam plakao, ne zbog razvoda. Jednostavno, navikneš se tokom godina na dreku i buku. Odjednom tišina, mrtva tišina - rekao je on, pa dodao:

- Svi su mi rekli da je, posle smrti, razvod najteži stres.

Poučen prethodnim lekcijama iz svog života znao je, kako kaže, da će nešto izaći na dobro.

- Tu sam, patim, ali neću da se identifikujem sa mojom životnom situacijom. Tu sam kao posmatrač, pa šta se desi - desi. Naučio sam najvažniju lekciju, koju sam mislio da sam savladao kad mi je umro otac, a to je da prihvatim sve što mi život donosi - zaključio je Nenad Pagonis.

Podsetimo, nesrećna žena primljena je u KC Vojvodina gde joj je konstatovana fraktura rebara.

Prema pisanju medija, on je došao kod sad već bivše supruge kako bi sina odveo na trening. Tu je došlo do svađe jer se ona protivila.

Nakon žučne rasprave Pagonis je, navodno, udario ženu.

Ona je odmah pozvala policiju koja je osumnjičenog, kako se piše, privela.

Autor: