AKTUELNO

Kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen je u sredu u Novom Sadu nakon što je optužen da je navodno pretukao bivšu suprugu Maju Brukner, preneli su mediji.

Nakon što osimnjičen za stravično nasilje u porodici Pagonisu je određeno zadržavanje prema nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, a potom je dobio i nanogicu.

On se danas oglasio saopštenjem.

- Obraćam se javnosti kako bih izneo svoju stranu priče povodom optužbi za nasilje nad ženama, za koje tvrdim da su potpuno neosnovane i neistinite.

Svako ko me poznaje, zna da sam ceo život ziveo sportski, po pravilima, i da ne bih ni mrava zgazio. Pre svega, želim da naglasim da se najoštrije protivim svakom obliku nasilja, posebno nasilju nad ženama. Što sam i pokazao kroz svoje zalaganje u srednjim i osnovnim školama u tribinama protiv vršnjackog nasilja, i tribinama protiv nasilja nad ženama! Oduvek sam se zalagao za poštovanje i ravnopravnost svih ljudi, bez obzira na pol i bilo kakve optužbe koje sugerišu suprotno duboko me pogađaju i narušavaju moj ugled. Nakon što su protiv mene iznesene optužbe, odmah sam se stavio na raspolaganje nadležnim organima kako bih dokazao svoju nevinost.

Tokom celog procesa bio sam potpuno transparentan i sarađivao sam sa vlastima kako bi se utvrdila istina, jer samo se kriv čovek PLAŠI pravde i istine.Nažalost, uprkos mojim naporima i dokazima koje sam predočio, donete su neopravdane mere. Bez obzira na naše narušene odnose nakon razvoda i nepomirljive razlike, činjenica da sam ja bio prva osoba koju je moja bivša supruga nazvala kada se našla u opasnosti pre mesec dana kada ju je proganjao neko na autoputu, gde sam joj ja naravno pruzio podršku i zaštitu, bio sa njom sve vreme na telefonu, davao joj instrukcije i smirivao. Dočekao ju je u Novom Sadu i otpratio do njene kuce, govori vam u prilog da je za mene majka moje dece SVETINJA i da nikada ne bih dozvolio da joj se bilo šta ružno dogodi.

Na kraju, molim sve da imaju razumevanja za moju situaciju i da ne donose prenagljene zaključke dok se proces ne završi. Zbog naše dvoje maloletne dece zamolio bih vas još jednom da sve sem podrške i razumevanja u ovim teškim momentima za mene i moje najbliže mogu biti samo kontraproduktivni.

Svojoj bivšoj supruzi i posle svega zelim sve najbolje i da se sto pre stavmo tačku na ovu priču .

Još jednom zahvaljujem se svima koji mi pružaju ljubav i podršku svih ovih dana jer mi je to od neprocenljive važnosti i nešto što mi daje veru da će PRAVDA i ISTINA pobediti - naveo je Pagonis u saopštenju za javnost na svom Fejsbuk (Meta) nalogu.

Autor: