AKTUELNO

Advokat Pavle Staničić ističe da se samovolja Kurtijevog režima i lažne države Kosovo nastavlja.

- Zafalilo je očigleno delom novca, pa se krenulo u pljačku Poštanske štedionice. Nastavlja se takozvano monetarno nasilje koje traje već jedan period. Očigledno nemaju nameru da stanu jer ne dobijaju nikakve packe od zapadnih mentora, naprotiv - istakao je Staničić za Pink.

Kako je rekao, ćutanje i odobravanje ovakvog ponašanja sa srpskom zajednicom je u najmanju ruku ruganje međunarodnom pravu i međunarodnom poretku i onome za šta se bar kolokvijalno zalaže i taj zapad.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa jedne strane imate predstavnike srpske države koji u tim pregovorima apsolutno poštuju svaki dogovor i oni su konstruktivna strana, a sa druge strane Kurtija i njegovu bandu koja ne sprovodi ništa od dogovorenog, već radi sve da oteža život Srbima na KiM

Staničić je podsetio da je ogroman broj ljudi otišao sa KiM kada su 1. januara dobili bezvizni režim i taj trend se nastavlja.

- Ne možete imati državu koja je nedovršena, to je lažna država, crna rupa. To je bezvlašće i anarhija, imate zabranu prava na lečenje, bavljenje politikom, monetarni udar - dodao je Staničić.

Autor: