AKTUELNO

Donošenje te Rezolucije mnogo je šire nego što možete i da zamislite, vređanje žrtava, poniženje i još mnogo toga... Pogledajte šta je još o ovoj ali i političkoj situaciji u Srbiji, kao i izborima, rekao političar Čedomir Jovanović, u podkastu 'Bez ljutnje, molim' kod Gordane Uzelac.

Komentarišući odluku koja je doneta u UN, Jovanović je rekao da smatra da je mnogo jadno to što su uradili.

- Ja to ne doživljavam kao poniženje samo našeg društva. Meni je još gore od toga vređanje žrtava i zloupotreba ludila i rata, te naše patnje. Ja neću nikada zaboraviti kako su nas zaustavili kada smo imali dogovor sa Tačijem – rekao je Jovanović.

Kako kaže, sve to zajedno, smatra, da ne znači da treba da ćuti kada mu se nešto ne dopada.

- Kada govorim, onda su previše isti oni kojima se obraćam i reaguju na gotovo isti način – rekao je Jovanović.

Foto: Pink.rs

O izborima

Jovanović je rekao da su izbori koji su ostali za nama stavili na neki način tačku na pravo Srba i srpskog društva da se uopšte bave politikom.

Dodao je da je neverovatna nemoć nekih ljudi da pruže ruku i da kažu, čestitam, vi ste pobedili.

- Na analizu onog što si uradio, na korekciju onog što moraš korigovati. U toj autonomiji, ja se i dalje budim u 5 sati.

Gordana Uzelac, zaštitno je lice Pink Televizije godinama, a neprikosnovena novinarka i voditeljka vodiće dva puta mesečno podkast pod nazivom "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC".

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Gordana u svom podkastu razgovara o društveno-političkim temama sa svojim sagovornicima i nema sumnje da će naši čitaoci, ali i gledaoci dobiti odgovore na mnoge aktuelne teme današnjice iz oblasti informative, ali i ispovesti koje će šokirati sve.

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.

Autor: Aleksandra Aras