AKTUELNO

Na društvenim mrežama kruže razne teorije vezane za suspenziju holandskog predstavnika na "Evroviziji". Ovogodišnja "Evrovizija" neizvesnija je nego ikada, a u središtu skandala je i dalje holandski predstavnik, Jost Klajn.

Medijski napisi o njegovom nepojavljivanju na probi nižu se iz minuta u minut, a za to vreme, na društvenim mrežama kruže brojne tvrdnje.

Jedna od njih jeste i ta da je razlog Jostovog izostanka to što je pevač, navodno, na probi udario člana izraelske delegacije, nakon što su šalili sa smrću njegovih roditelja. Međutim, ova tvrdnja, za sada, nije zvanično potvrđena.

Foto: "X" Printscreen

Pored toga, na Iksu, pojavio se i video-zapis na kojem se, kako tvrde, vidi polemika koju tim pevača vodi sa novinarom oko njegovog nepojavljivanja na bini, dok se u pozadini čuje Jostov glas koji pita: "Zašto ovo radite?"

Podsetimo, predstavnik Holandije na ovogodišnjoj "Evroviziji", Jost Klajn, na današnjoj probi trebalo je da nastupi peti po redu, međutim, on se na sceni nije pojavio. Klajn je došao u Arenu zajedno sa ostalim kandidatima, ali je sa bine iz nepoznatih razloga izostao.

Ovaj njegov potez privukao je veliku pažnju, a oglasila se i EBU.

- Trenutno istražujemo incident koji nam je bio prijavljen, a koji uključuje holandskog izvođača. Neće imati probe do daljeg. Nemamo drugih komentara u ovom trenutku - izjavili su predstavnici EBU.

Autor: pink.rs