AKTUELNO

Najmlađa sestra iz popularnog klana Kardašijan Kajli Džener (26) u poslednjoj epizodi porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanima" plakala je kao kiša.

Ova popularna milijarderka nije mogla da zadrži suze nakon što je njen izgled kritikovan tokom Nedelje mode u Parizu u januaru.

Kajli se otvorila svojoj starijoj sestri Kendal, a čim je progovorila o prozivkama koje trpi zbog toga što joj je lice "propalo" zbog estetskih zahvata.

Foto: Instagram.com/kyliejenner

"Devojka od 26 godina izgleda kao da ima 50", šokirano su konstatovali korisnici mreža nakon što su tada objavljene njene footgrafije.

Ne može da se pogleda u ogledalo

Iako je godinama odbijala da prizna da je imala estetske intervencije i da je navodno samo uvećala usne, fotografije i snimci govore nešto potpuno drugo.

- Čudo je što uopšte imam samopouzdanja da se pogledam u ogledalo i pomislim da sam lepa - rekla je Kajli.

Kako se požalila sestri ona je umorna da sluša ljude koji joj govore koliko se promenila i kako izgleda poslednjih 10 godina.

Preterala ili ne?

Poslednjih godina Kajli je pokušala da se 'otarasi' filera za usne. Počela je da jeca dok je čitala komentare o svom izgledu.

- Nikada nisam plakala zbog toga, ali izgleda da me to i dalje pogađa. Zašto ljudi misle da je u redu pričati o meni? - zpitala se plačući, a Kendal ju je čvrsto zagrlila.

- Izgledam staro, vidim to ispod svake objave na mrežama. Čak i ako sam imala mnogo operacija i uradila sve ove stvari, ipak ne mislim da je u redu da neko priča o mom izgledu - zaključila je ona.

Promenila imidž

Kajli je u poslednje vreme dosta promenila svoj stil oblačenja i šminkanja i počela je da neguje popularnu "Clean girl" estetiku, koja podrazumeva minimalnu šminku, odnosno neutralne tonove koji nisu upadljivi.

Autor: Nikola Žugić