AKTUELNO

Ovo mu se nije videlo.

Iva Grgurić i Stefan Kandić Kendi, sunčano popodne u rijaliti programu "Zadruga" iskoristili su tako što su vežbali u dvorištu. Oni su radili i jednu vežbu tokom koje su morali da ukrštaju noge.

Foto: TV Pink Printscreen

To su radili i ispred njenog dečka Filipa Đukića, što ovom zadrugaru nije prijalo. Filip je zatim izljubomorisao Ivi, a Grgurićeva mu je poručila da je najbolje da raskinu svoju vezu, ako već ne funkcionišu kao ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si takav? Jesi zbog toga što smo Kendi i ja radili trbušnjake? Da li je moguće, najbolji mi je drug. Držimo noge, da bi mogli da dobacujemo jastuk. Kapiraš? - rekla je Iva.
Posle treba da mi stižu pitanja. Tebi kada stignu pitanja, onda ti odgovori. Nije to poenta. Ja sedim tu pored. Zamisli ja sa nekom tako da radim pored tebe? Nisam ja ljubomorna na njega. Ti ne kapiraš šta ja hoću da ti kažem, zato što će da stignu pitanja za to, neće da stignu za mene - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, već su stigla pitanja. Ceo svet zna da smo drugari, ali Filipe to je Kendi. Jedino sa njim bih trenirala - rekla je Iva.
Ma nemoj da mi govoriš ni da je Pera, Žika, Laza... Tada nisi bila u vezi. Ukrštate noge preda mnom. Strašno je što se ukršate nogama, a ja sedim pored - pričao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači napolju neću moći da imam svog trenera. Sladak si kad si ljubomoran - govorila je Iva.
Nisam ljubomoran, ali neću da ispadam indijanac. Boli me k*rac! Ti mene smaraš za Natašu! - pričao je Filip.
Molim? Kendi i ja smo drugari, a ti si j*bao Natašu - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti daješ povod, ne drži tebe neko kao lutku. Kako bih ja voleo da sam ja ovo uradio, ali ja ne radim neke stvari. Muka mi je da me više omalovažavaju - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako misliš da te svi omalovažavaju zbog mene, šta radiš odna sa mnom? Ja sam ti rekla, ako ti smeta i ako ti misliš da ćeš vezom sa mnom ispasti neki paćenik, onda nema šta da radimo zajedno - rekla je Iva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'