AKTUELNO

Njihova ljubav je opet pred pucanjem?

Nakon što je našla Edisa Fetića, uz pomoć Baneta Čolaka, koji se sakrio u ekonomskom dvorištu od nje, Dragana Mitar nastavila je da se svađa sa svojim ljubavnikom. Tokom ove rasprave Dragana je molila Eda da je poljubi, ali joj to nije pošlo za rukom. Edo je tada bio u suzama i rekao da poslednje dve godine, otkako je upoznao Draganu, često plače.

Foto: TV Pink Printscreen

A, plače! Da li to palčeš? Da li ti trebaju vlažne maramice da ti ponesem? Šta radiš tu Edo? - rekla je Dragana kad je videla Edisa.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da se sklonim malo - rekao je Edo.
Kulijana ti je tu, drk*š, j*beš, godišnji odmor! Boli te k*rac brate! Sve sam ti sredila. Ne može da ti bude bolje. Top! Šta je s Brendonom? Pukla ljubav? I to sam ti rasturila. Kaže da je shvatio da si ispao loš. Poljubi me! Zašto ne želiš da me poljubiš? Poljubi me! Ti si rekao da svaka veza može ispočetka. Da nećeš da se ženiš? Poljubi me, molim te - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma neću da vidim žensko u životu. Dovoljno mi je bilo ljubavi u životu. Previše! Ne treba mi više. Neću da te poljubim! Ne! Molim te, ne! Ti si mi problem - rekao je Edo.
Zašto sam ti ja problem? Zar ti nije lepo kada si sa mnom u društvu? Kada se zagrliš, poljubiš, da li te ja činim srećnim? Da li se smeješ sa mnom? Da li uživaš? - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je to tako, ali ne mogu da ti verujem. Ti idi svojim putem, ja svojim. Ja ću sam da idem, ti idi sa svojim ljudima i to je to. To je tako, tu uspeha nema! Ja hoću normalno da razgovaramo. Ne želim više da se kanališ. Za mene možeš a pričaš šta god hoćeš, ja znam kao sam! Nemaš potrebe da moliš nekoga da bi s njim bila. I ovo je ružno što radiš. Umi se, sredi se... Nikad bolje nisi izgledala. Sredi se, doteraj se, pusti se mene. Ja sam se sebi usr*o. Da, kajem se za sve! Od prvog dana kada sam te upoznao se kajem! Milion puta sam zaplakao! 30 godina nisam zaplakao, poslednje 2 godine konstantno plačem. Ne zbog tebe, nego zbog svojih odluka. Ogromno iskušenje - rekao je Edo.

Edo je zatim o svemu pričao sa zadrugarima ispod trema, među kojima je bio i Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da mi je da se završi ovo. Ja ležim u krevetu, ona uskoči, kaže: "Je l' si jeo". Pusti me, da se iskuliram. Posle me psovala. Meni tamo idu suze, ovde dođem i smejem se kao budala. Kakva je ovo igra. Vi ste se navikli, to vam je olakšavajuće. Luna ušla na keca, raspremi se, meni čudno prvih mesec dana. Ona niti pominje da ide kući, navikla ovde, Ana isto, kao da nisu ni izlazili odavde. Navikneš se na ljude, navikneš se na sve. Ti izgubiš i kontakte napolju, koliko ti donese ovo, toliko ti i odnese. Zoveš drugove, oni imaju svoj život. Dok sam bio u Beogradu, dve, tri godine sam živeo, otišao dole, izbugio drugove. Treba ti godinu, dve da se navikneš. A išto sam kući, nije da nisam. Izgubiš kontakte za posao, svi koji odavde izađu nemaju posao. Ja razmišljam šta mi je ostalo nezavršeno napolju, ne izlazi mi se. Još kad krene ovo, gde si, s kim si, šta si, ko mi pomene rijaliti, glavu ću mu razbiti. Ja kakav sam ovde, takav sam i napolju, lupetam još gore - pričao je Edo.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'