AKTUELNO

Još jedno prijateljstvo pred pucanjem?

Voditelj je pričitao sledeće pitanje koje je stiglo za Branislava Radonića Brendona: "Uz divljenje tvojoj elokventnosti, vladanje monologom i mentalnom stabilnošću, da li možeš da dodaš još malo gas".

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ovoj konstataciji, ne znam u kom pravcu da dam gas. Jedino što sam davao gas je moj performans sa Nikolom. Volim i oblačenje u kvin zvezdu, utorak je moj dan. Ne znam u kom pravcu, ali mi je zabavno, ni kazne me ne remete. Radiću šta mi se radi. Neću davati gas sa Orozovićem, bar za sada. Ako me bude provocirao, neću se libiti, ali mislim da me neće više ni on provocirati, rešili smo sve to - rekao je Brendon.
Da li znaš da ti je Iva okrenula leđa, da trči za Janjušem i da te pljuje stalno. Objasni Ivi kakvo mišljenje Janjuš ima o njoj - bilo je sledeće pitanje za Maju Marinković.
Ja u to nisam upućena. Rekla sam da kad mačke nema, miševi kolo vode, okupljaju se tamo u ekonomskom, ne znam šta pokušavaju. Primetila sam neke stvari koje mi se ne dopadaju, ali neću na to obraćati pažnju dok ne primetim da mi smeta. Iva je moja drugarica i treba da bude na mojoj strani, ne u odnosu sa Janjušem. Ali ne bih volela da mi iza leđa govori nešto. Nije Janjuš nikada loše rekao za nju, ali misli da je folirant u mnogim situacijama. Nije hteo da je napada, da se meša, iznerivrala je kada je htela cigaretu da mu naplati. Ali nije je nikad pljuvao kod mene, niti bih ja to dozvolila - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što kažem Janjušu, kažem i Maji, samo što to kamere ne snime. Maja jeste posesivna, ona ne želi da sedim pored Janjuša, neću sedeti, ok. Sve što kažem Maji ne umotavam u mašnice, rekla sam Janjušu da su mi zasmetale neke stvari jer ga ona pecka, ne može da se skoncentriše. Napadaju ga Tara, David, Đedović, i ne treba i ona da ga gazi, meni je to zasmetalo. Razumem i nju i njega, ali neću se više mešati. On se posvađao sa celom kućom zbog nje, a onda ona skače na njega - rekla je Iva.
Naravno da mi smeta kad ona ide kod Janjuša. Ja sam takva. Ona to više neće da radi. Jesam posesivna, ona mi je to rekla, ja ne mogu da ne iskomentarišem. Znam da bi ljudi voleli da su u toj priči, nego vole kadar, da su svuda u priči. Naše druženje je svima bilo interesantno da komentarišu. Iva mi je jako draga i ne bih volela da vidim nešto što mi ne odgovara, ja nisam slatka kad se osetim ugroženo - navela je Marinkovićeva.
Meni niko neće pretiti, ja tebe poštujem, ali završavamo tu temu - navela je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova devojka Iva nije kanalila, sve je rekla kako jeste. Ja se slažem sa Ivinim mišljenjem, rekla joj je kao drugarica iz dobre namere - naveo je Janjuš.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'