AKTUELNO

Konačno je objasnila i šta se dogodilo na njegovoj slavi.

Voditelj Milan Milošević nastavio je da ispituje Anabelu Atijas u želji da utvrdi koji je tačan problem između nje i Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgore si se osećala kad su spomenuli taj stan, došlo je do nesuglasica, Marku je rekla da joj taj stan ne odgovara, tebi je rekla da joj odgovara - naveo je Milan.
Meni je to govorila posle raskida, da joj se ne ide kući jer je podseća na njega. Ja sam joj govorila da je to njen stan, jer je kupljen od njenog novca, nisu oni to zajedno stekli. Ja je razumem, prvo sam prodala stan kad sam se razvela. Ali ovo nije u redu, to je kupljeno od njenih para, kupovala joj je mama, očuh, on je kupio jedan kauč. Rekla sam ok je da promenimo kauč, htela je da mu vrati, rekla sam da je to detinjasto. Zato je rekla da oseća negativnu energiju u tom stanu, ona može da uradi šta hoće, stan je njen. Ja nikad nisam imala sreću ili nesreću da nasledim ništa od roditelja, najbolje sam se osećala u nečemu što sam sama zaradila. Pre nego što sam se udala za Andreja on mi je rekao da sam stan zaradila pre braka sa njim, i da ga prebacim na decu iz prvog braka. Da se sutra ne čerupamo ko je kupio šta. Ja sam tako uradila, Luni sam to prepisala, mora da ga deli sa Ninom, a Blankice nigde nema. Stan je samo za Lunu i Ninu. Htela sam da Luna nikad ne oseća da nema gde. Već da bude žena koja ne mora da zavisi ni od koga. Žao mi je da svoj stan doživi kao nešto što nije važno, mislim da svoj kutak uvek treba da ima da se vrati ako nešto ne uspe. Partneri treba da stvaraju zajedno od kada stupe u brak, ali ono što su stekli pre, to je njihovo - rekla je Luna.
Rekla si da Luna sa 24 godine ima stan i ime, a Marko nema ništa. Da li misliš da hoće da joj se uvali ili da ga omalovažavaš kao muškarca - upitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam materijalista, ni onaj iz prve Zadruge (Sloba Radanović) nije imao ništa, ni niko sa kim se Luna zabavljala. Meni to ne znači ništa. Smatram da neko mora da ima debelu podlogu ako nekom deli savete. Ona je sa 17 godina počela da zarađuje. Završila je srednju školu, sad je na trećoj godini fakulteta. Glupo je da se nipodaštava devojka koja je nešto uradila sama, a s druge strane neko nema podlogu za to, živiš kod devojke a kažeš: "Nisi dobrodošla u moju kuću" - rekla je Atijasova.
Da li ste bili pozvani na slavu, šta se tu desilo - upitao je Milošević.
Moja zadnja informacija je bila da je Marko rekao da bi bilo lepo da ja dođem na slavu, da bi to bilo lepo. Htela sam da svratim, videla sam da ljudi žive zajedno, da je možda vreme da stupim u kontakt sa Markovom majkom. Kad ti neko dođe na slavu ne možeš da ga vratiš sa vrata. Shvatila sam to ozbiljno, bila sam u nekom svom haosu, Andrej je bio u lošem stanju u bolnici, bila sam na vezi sa Blankicom, a počelo je sve od te Zadrugovizije. Nisam znala da su oni raskinuli, rečeno mi je da neće slaviti slavu, ja sam to prihvatila. Luna mi je posle nekoliko dana rekla da su raskinuli, da je nastao haos oko Zadurovizije, da je on sam otišao u Brus, da ona nije znala. Najviše ju je povredilo što je rekao: "Tata i mama su te nisu lepo vaspitali i nisi dobrodošla u moju kuću". Svi smo se složili sa tim da je to ružno, jer je on dobrodošao u njenu kuću, niko nije pravio pitanje vaspitanja. Posle joj to nije smetalo jer se pomirila. Svi su bili protiv toga da mu pređe preko tih stvari. Nisam se javila Marku kad sam ušla ovde jer me je otpratio na dan slave sa Instagrama, otpratila sam i ja njega, ako je to znak da smo završili prijateljstvo. Ona je meni rekla da sam pala na glupu foru jer je to marketinška igrica, mogao je da mi napiše poruku - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'