AKTUELNO

U nastavku sastanka u vezi sa večerašnjom žurkom, Zorica Marković održala je obećanje i donela novac u iznosu od 25.000 dinara, za pokrivanje troškova organizacije provoda.

Kada je pokazala da zaista ima novac, njen gest nagrađen je ovacijama, a potom su zadrugari nastavili sa glasanjem

- Ja glasam za Lepog Miću, volela bi i da Zorica ima svoj koncert - istakla je Maja Marinković, a potom je Nikola Orozović ustao i pred svima izrazio nezadovoljstvo zbog prozivki Lepog Miće.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri vikenda već radim zaredom, on jednu lepu reč nije rekao za mene, čak me i izbacuje, kaže da ne znam da radim! Nećeš ti da me izbaciš, sam ću da izađem iz ovoga i neću da radim - odbrusio je Nikola, što je izazvalo oprečne reakcije u kući.

Milica Kemez izrazila je nezadovoljstvo, te je sebi u bradu prokomentarisala da ne treba ni da stižu pisma da se bira organizator žurke i ironično dodala da to treba da bude Lepi Mića do kraja "Zadruge", što ga je dodatno ražestilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja tebi uradio da ti udaraš na mene konstantno?! Da li sam ti uradio bilo šta?! Ti mene očima ne možeš gledati - siktao je Mića na Milicu čijim ponašanjem nije bio zadovoljan ni Bora, te joj je poručio da je odvratna.

Autor: D.T.

#Zadruga

<
'