AKTUELNO

Nisko!

Pablo Milevski je sledeće male budžete podelio ljudima sa kojima ima najmanju komunikaciju, u pitanju su Uroš Rajačić i njegova bivša devojka Sara Marbelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća 3 soma za Uroša boksera, moja i tvoja relacija je za mali budžet, nemamo nikakav odnos, nemamo loš odnos, stekao sam mišljenje da mi ne misli dobro, mi smo se posle izmirili. Rekao sam ti da ne možemo da budemo dobri, malo mi se mišljenje menja jer nisam ni ja ispao baš do kraja korektan. Okej si u izlaganju, Maja ti se sviđa to mi je sigurno a Jovana ti je kao zanimacija ovde -rekao je Pablo.
Aj još jednu tricu da dam, Sara Marbelja, zato što iskreno mi smo imali to što smo imali ali u dubine duše znaš da ja sa tobom nikad nisam bio zbog rijalitija, jednostavno mi se nije svidelo tvoje ponašanje, uvek sam te smatrao kao moju curu, nikada o tebi nisam pričao ništa loše, smatram da nisi zla i loša osoba. Smatram da si i ti prema meni bila iskrena, igrala si rijaliti i nikada sa tobom zarad opstanka nisam bio -rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet ide Luki Majčici, mislim da ti se sviđa Slađa Bošković, malo si mi kao mufljuz ovde, imao si dosta promašaja ovde, devojke su bile sa tobom zbog cigara i to je to -rekao je Pablo.
Samiru ću da dam mali budžet zato što, ti i ja nikad nismo bili u nekom odnosu zato što mene tvoja muzika ne radi i nemamo zajednička interesovanja. Jednom kad si delio budžete dao si mi mali budžet i nije mi bilo jasno tvoje objašnjenje jer smo tad bili u dobrim odnosima -rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.