AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da zajedno sa učesnicima prečešlja sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas. Nemanja Gačić prokomentarisao je sukobe Teodore i Bebice, te izneo mišljenje da će ona njega ostaviti čim napusti rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da lažem, juče kad je Ivana bila rekao sam da ću biti suzdržan oko ove situacije. Biću suzdržan i ne želim da komentarišem to sve. Ja da sam hteo juče bih rekao sve -rekao je Gačić.
Jel moguće da Teodora sve ovde magarči? -pitao je Joca.
Video si juče šta su ukućani rekli da su videli, ja sam rekao da ću biti suzdržan. Pre 5 meseci kad je Ivana pitala mene da li bi bebica prešao preko njene prevare ja sam rekao da bih jer se to vidi, on će njoj da pređe preko svega. Kad bude prešla šreko rampe videće se šta će biti. On isto čeka kraj da vidi šta će se desiti -rekao je Gačić

Foto: TV Pink Printscreen

Šta znači ovo Gačićevo sve zagonetno? -pitao je Joca.
Iskreno ne znam šta bih rekla, ja sam iznela šta sam imala, šta će bilo ko drugi da kaže mene ne interesuje -rekla je Teodora.
Da li ti je bitniji Gačić od Bebice? -pitao je Joca.
Naravno da mi je Nenad najbitniji i to će tek u narednom periodu da se desi, ja ne znam da li delujem ubedljivo ali verujem sebi i verujem u nas. Očekujem naš zajednički život -rekla je Teodora.
Jako sam ponosan na ono što je Teodora izjavila, radujem se zajedničkim životom -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š