AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da zajedno sa učesnicima prečešlja sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas. Ivan Marinković i Milena Kačavenda progovorili su o svom sukobu, te je Ivan priznao zbog čega ćerki Leni nije čestitao rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane, ti i Kačavenda kad god gledam svađe nikad jače, stalno napominje da vređaš tuđu ženu i decu, šta kažeš na to? -pitao je Joca.
Ona govori da van stola nikome ne dobacuje ali čujem da kad god prolazim dvorištem čujem priče o meni. Ona ratuje, započet je i do kad će da traje videćemo, ona se toliko gubi u svojim lažima, pokušavala je da nas prati i sad sam uzeo njenu taktiku, ponavljajući jednu stvar više puta to postaje istinu, ona tako lupetara neke stvari da ne mogu da verujem. Tako da ponavljam sve što je radila i izgovarala. Ona je sinoć pričala o midnži, trešu, krnedlju. Meni su poznati ti izrazi a ona se postavlja kao da je jako fina i da ne psuje, juče je rekla Jeleni da neće imati decu, rekla joj je da je čokoladna i aludira na nacionalnu osnovu tako da se nadam da je to kažnjivo. Šta god bude htela dobiće, formirala je ekipicu oko sebe, dobio sam nove trećerazredne skakače ali pošto je najavila ovo ili ono ja sam joj rekao svako ko uđe treba da se bori sa tim što mu se dešava -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Kačavenda ima da kaže u svoju odbranu? -pitao je Joca.
Evo jedan mladi bračni par, pravdati se neću, zna se ko je šta rekao, ja ovde nikog tužiti neću. Što se tiče njega smatram da je pokušao da formira ekipu pa mu nije išlo, sad sam mu glavna zakačaljka ja. od njega neke stvari nisam očekivala, poželio mi je sreću pred ulazak, stalno izvrće priče, poziva na kazne, sad se svi bave nekim temama, ja psujem od prvog dana, oko stola ne palamudim. Meni je žao što njih ne puštaju na klipovima verovatno su jako zanimljivi, idemo do kraja pa ćemo videti, borab za finale je uzavrela -rekla je Kačavenda.
Javnost se zgrozila što ćerki Leni nisi čestitao rođendan? -pitao je Joca.
Naravno da se sećam njenog roditelja, nisam namerno čestitao rođendan da ovde debili ne bi iskoristili to, to je moja odluka neka se javnost zgrozila, čestitao sam joj u hotelu zajedno sa Jelenom i to je to -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š